Zitat:
Zitat von Rake
sen gercekleri kabul etmesende biz genclerimizi dogrularla egitip o bozuk zihniyetten kurtaracagiz.
bu iskence katliam ve zulümler yapilmistir. bunu devlet bile kabul etti.
sadece kemalist kesim bunu hala yok sayiyor.
bir daha söylüyorum bu topragin sahibiymis gibi konusmayi birakin. bu topraklarin gercek sahipleri geldi artik.
siz istediginiz kadar aglayin, ben önce kürt kardeslerimin göz yaslarini silecegim onlar 80 yildir ezildi. son 10 yilda rahata kavusuyor kardeslerimiz ama siz hala bir kac hak verildi diye bunlari bile cok görüyorsunuz.
konuyu fazla uzatmak istemiyorum ama hepinizde bir seyi fark ettim.
kürtlerden nefret ediyorsunuz ama erkeklik gösterip bunu acikca söyleyemiyorusnuz.
nerede erkeklik? yok!!!!
iste erkeklik olmadigi icin simdi kösede oturup kücük cocuk gibi oyunbozancilik oynuyorsunuz.
sen erkek adam gibi bunu net söyleyebilirsen seni ciddiye alirim, sende ötekileri gibi sinsice devamli kürtleri kötüleyip ama onlar benim kardesim numarasi yapmaya calisma.
|
Yazdigim o kadar kanita belgeye anca bunlari soylersin zaten

durumun cok vahim valla. Debelenip duruyorsun.
Acik acik ne dusunuyorsam soyluyorum burada. Ben hicbir zaman o millet bu millet benim kardesimdir demedim. Nereden kardesim oluyormus? Hic de BDP'yi desteklemeyen Kürt gormedim, delikanli gibi cikip ben Turkiye Cumhuriyet'ine bagliyim, BDP'yi ve PKK'yi desteklemiyorum desin onu ayri tutacagim. Ataturk'u ilah olarak gormusler diyorsun, kendin Kürt milliyetciligini, BDP'yi, AKP'yi ilahlastiriyorsun. Politika ugruna deger mi? Ataturk'u ilahlastiran var mi? Var. Cok var hemde. Bilmeden konusan cok CHP'li var. Ataturk'un ateist oldugunu bile bilmeyenler var, ya da kabullenemiyorlar. Konu onun dini inanci olmadigi icin hic girmiyorum bile. Ilahlastirmaktan once sen vazgec. Dogumgununde bazi Kürtler Apo'nun dogdugu evin bahcesinden toprak aldilar, yuzlerine gozlerine surduler, evlerine goturduler. terorist basina TAPIYORLAR:
FOTO GALERI:
http://aktuel.mynet.com/galeri/haber...11662/1477781/
Bu da onbinlerce Kürt'un terorist Apo'nun dogumgununu kutlamasi, VIDEO:
http://www.beyazgazete.com/video/web...or-395576.html
Simdi de bazi Kürt sozde ''aydinlar'' Apo'ya ''terorist'' ve ''bebek katili'' denmesinden rahatsiz olduklarini soylediler. Melektir kendisi.
Bu ulkenin daha hizli gelisememesinin en buyuk sebebi savunmaya ayrilan butcedir, cunku 1974'ten beri PKK teroristleri ve onlara yardim ve yataklik edenler terorizmi birakmadi.
80 yildir Kürtler ezilmismis, 80 yildir bu ulkenin anasini aglattilar, ne ezilmesi. Masa olarak kullanilip savasi kaybederse, bir soz vardir: Kendi dusen aglamaz.
Ayni durum araplar'da da oldu. Gidip ingilizler'le birlikte Osmanli'ya karsi savastilar, simdi halen Filistin devleti kurulamadi, o kadar arap becermedi. Hainlik edilirse hicbir sey kazanamaz kimse.