Zitat:
Zitat von the_last_time
Atatürk Türk Milleti'ne bir dogma birakmadi. Eger ki illa bir sey geride birakmis olduysa o da milletin "akil" ile hareket etmesini isterdi.. Her kesim Atatürk'ü kendi cikarlari icin alet etti ve hor kullandi.
CHP'nin alti okunun hala gecerli oldugnunun kanaatindeyim. CHP'li olmak demek, ellerimizde ciceklerle kendimize düsman olanlari "gül oynaya kabul etmek degildir" Malesef sen disarida olandan biten haberin yok. Yunanistan'da örnegin askerde bizde ki gibi mars söylettirirler.. Bizde ay aksamdan isiktir yaylalar yaylar derken onlarda, Türklerin ve Arnavutlarin cigerlerinden ayakkabi bagi yapacagiz diye naralar atiliyor.. Bunu bana söyleyen Yunan bir arkadasim var..
Atatürk demek ilericilik demektir, daima ileriye, daima öne gitmektir.. Bu yolda ki rehberin de ilim oldugunu bilmektir..
At gözlüklerini cikar ve dünyada olanlara ve bitenlere bak..
|
dedigini yaptim,cikardim gözlükleri.Tüm düsüncelerden arinmis bi sekilde yaziyorum.
ilericilik,daima ileri senin icin neyi ifade ediyor.karsima cikan herseyi ezer gecerim mi yoksa tüm halkimla barisip ve barisik bicimde güclü bir ülke insaa etmek mi.Demokrasinin baglantisi nedir senin bu ilericiliginle.Toplumsal ve bireysel özgürlüklere bakis acin nasil?
sende gözlüklerini cikarip bunlari bana cevaplayabilir misin?