Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.05.2013, 15:45
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

@last time
evet Bosphorusun yazilarini archive yapmamiz gerek degerli bilgiler bizimle paylasti
todayi kendisi gittigini sanmistim demek sikayet edenlermi oldu ama oysa gerek yoktu, bosphorus arkadasimiz argumentlerinin hepsini yutturdu.
ama today tasi bize atti yine ve yine haksiz oldugunu gösterdi

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
Turkiye'nin 25%'inin cahil oldugunu soylemen de dayaniksiz. Hangi bilimsel veriye ve istatistige dayaniyor? Sacmaliklarinin siniri yok. Aziz Nesin de bir ara boyle sacmalamisti. Eger AKP'ye oy vermeyenlere cahil diyorsan bu da onlara bir hakarettir ve karsit goruslere saygisizliktir. Once tartismayi ogreneceksin. Ayrica AKP-CHP-MHP, bu 3 partiye de oy vermedim.

Turkiye basbakani, AKP hukumetini daha cok temsil ediyor. Kimse ozur dilemedi. Biri cikip yetkilerini kullanarak halk adina bir seyler diyor, o onun kendi sorumsuzlugu.

Sen diplomani hangi bolumden aldin? Ben lisans okumuyorum, lisans ve yuksek lisans derecelerimi bitirdim, doktora diyorum, PhD.

Sana nasil kaynak gosterilecegini ornekle ogrettim ama halen israr ediyorsun. Kimse 6-7 saatini senin iddia ettigin bir kitapla gecirmek zorunda degil. Bahsettigin anafikri soyle, kitabi ve sayfasini referans et millet okusun. Bunu yapmaktan acizsin ki ''git su kitabi oku'' diyorsun kafana gore.

Sahsi kanaatim, senin AKP'li olmadigin yonunde. Belki de BDP'lisin, malum BDP su an AKP'yi cok seviyor. Cogu AKP'li mantikli konusur ve Ataturk'ten nefret etmez. Sen kendi nefretini AKP'den sorumlu tutmamizi bekliyorsun.