Zitat:
Zitat von Today
haksiz oldugunu bildigin icin bu sekilde davraniyorsun.
kimse mazlum edebiyati yapmiyor. fakir olan kesimlerde hirsizlik daha yaygin oluyor dedim. fakirlik hirsizligin özrüdür demedim.
hadi genelde türk olan illerimize bakalim. fakir olan türk semtlerinde hirsizlik ve kap kac olaylari daha fazladir. bu simdi bütün türklerin hirsiz oldugu anlamina mi geliyor?
senin o yakistirmak istedigin cok acik. sen kürtler hirsizlik yapiyor ve bunun özrü yok diyorsun bende sadece hirsizligin özrü olmamasi gerekir diyorum. ve ben bunu her irk icin söylüyorum.
sen kürtler ezilmedi kendi dillerini konusuyor diyorsun.
bende yalancisin diyorum türkiyede kürtler ezildi ve kürtce yasakti diyorum.
kürtler ayni egitimi aliyor diyorsun.
bende evet bugün ayni egitimi aliyor ama gecmiste alamiyordu diyorum.
sen kürtlere zulm yapilmadi diyorsun
bende en agir iskenceler bile yapildi, askerler kafasina göre cocuklari ve yasli amcalari dövdü diyorum.
sen atatörkün serefsizliklerini örtmek icin bunlari yok sayiyorsun ama bizler bununla yüzlesip bu topraklari gerce ksahiplerine verdik.
ben tayyip erdogan sloganlari degil gercekleri söylüyorum.
demek sen gerceklerden nefret ediyorsun.
yeter artik bu yalanlari baska inanan varmi burada?
|
Kacakcilik yapildigini soyledim, bunu bizzat oy verdigin partinin Enerji Bakani'nin agzindan kanitladim, fakirlikten bahsettin. Fakirlik boyle seyleri ortmez. Ayni kisi irkcilik yaftalamasinin da cok sik kullanildigindan bahsediyor haber linkinde. Yani gec o irkcilik suclamalarini. Buna oy verdigin bakan bile inanmiyor. Gecmiste hangi Kürt egitimden mahrum birakilmis? Insanlar Arapca ezan bile okuyamiyordu, bir musluman olarak bunu bile kabul edebiliyorum ben. Ama hicbir sekilde irksal tasfiye yapilmadi.
Tum Kürtler ayni degil, bunun farkindayim. Turk semtlerinden bahsetmissin, yok oyle Türk semtleri, 20 milyon Kürt'un buyuk cogunlugu Marmara Bolgesi'nde yasiyor. Buradaki curuk binalarin muteahhitleri ne hikmetse hep Kürt. Hep ruhsatsiz binalar. Neden acaba. (İnsaat sektorundeyim bunu iyi biliyorum).
Hangi Kürt gitmis memleketine yatirim yapmis? AVM acmis? BDP milletvekilleri guneydogu'ya ne yatirimi yapmis? Isleri gucleri mecliste PKK propagandasi yapmak, teror estirmek, bardak atmak, senin gibi ona buna kufur yagdirmak, kavga etmek vb.
Kürt'lere zulum yapilmadi diyorum, halen de diyorum. Sadece isyan cikaranlar cezalandirildi, iyi ki de cezalandirildi.
Senin bu stadyumvari Atatürk karsiti sloganlarini cok bile dinledim. Ataturk'un adini bile telafuz edemiyorken onun hakkinda bilmedigimiz seyleri bildigini iddia ediyorsun. Boyle konusarak AKP'ye oy vermis insanlari da zan altinda birakiyorsun.
Siradan bir 19 Mayis kutlama basligina bile dayanamadiniz, provoke ettiniz.