Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.05.2013, 12:31
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von Today Beitrag anzeigen
yazilanlari anlamakta zorlaniyorsun.

ben cin nasil büyüdüyse afrikada büyüyecek diyorum.

simdi cin'in süper güc olup olmadiginin tartismasini araya sokusturmaya calisma.

senin zihniyetine göre kimse bize birsey koklatmayacak ve hacli zihniyet var diye biz icimize kapanalim.....
yok kardesim bunlari biz coktan astik. sizin zihniyet oturup icine kapansin ama biz artik durmayacagiz. yeterki siz ayagimiza dolasmayin, o hacli zihniyete alet olmayin.

evet insan sevgisine gelince duygusalda oluyorum ama bunu sen hissetmiyorsan zaten sana ögretemem. ben zenci kardeslerimle ayni evede cikarim ayni tabaktanda yerim. onlarda benim gibi insan.
Vay arkadas nereden nereye geldik. Evet sen yazilanlari cok anliyorsun ki kaynak istendiginde sunamadin isine gelmedi desem daha dogru olur.

Soz konusu buyumek ise HER ULKE buyuyor, az ya da cok. HER ULKE. Yemen gibi fakir bir ulke de. Ama bu buyume ne kadar ''significant''. Onemli olan bu. Anladin mi? Afrika tarih boyunca buyumede yol katedememis bir kita ve sen bu kitanin cok geliseceginden bahsediyorsun.

Ovdugun AKP, Hacli zihniyetin bir parcasi oldu zaten. Neden 1 Mart tezkeresinde amerikan askerleine izin vermedik diye hayiflaniyorlar simdi, Libya'da NATO'ya Izmir'den lojistik destek sagladilar, 4-5 tane Turk gemisi gonderdiler Libya aciklarina. Turkiye AKP yuzunden Haclilarin bir parcasi oldu, zulmun karsisinda durmadi. Halen Incirlik amerikan ussu faal durumda. Amerikan usakligi devam ediyor.

Sen git Hacli muttefiklerinle afrika'lilari oldur, ama kaynaklarini da fransa ve italya somursun.