Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.05.2013, 10:52
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von Today Beitrag anzeigen
vah cahil ve ileri görüsü olmayan arkadasim,
afrika önümüzdeki yüzyilda en cok büyüyen kita olacak.

avrupada hasta adam oldu. abd borclarla bogusuyor.

dünya dengeleri degisiyor ama kemalist zihniyet hala icimize dönüp gözlerimizi kapatalim diyor.

benim ecdadim nerelere ayak bastiysa o topraklarda benimde sorumlulugum var.

dünyanin hicbir ülkesine vizesiz gidemeyen türkiye vatandaslari su an avrupa vatandaslarindan fazla ülkelere elini kolunu sallayarak gidiyorlar.

zencilerden rahatsiz olan irkci chp ve mhpli arkadaslar bu vatanin sahibi olmadiklarini hatirlatip artik bu topragin gercek sahipleri geldi diyorum.

bundan sonra sizin gericilige yol yok.
Afrika buyuyen bir kita OLMAYACAK. Bu yonde hicbir gorus yok. Herseyden once, topraklari corak. Biraz uranyum ve altin madenleriyle koca bir kitayi super kita yapamazsin. Kaldi ki o ufak tefek kaynaklari da fransa, italya, ingiltere somuruyor. Nijer, Mali, Nijerya, Etiyopya'daki gibi. israil bile nukleer bomba uretmek icin uranyumu Etiyopya'dan aldi, daha dogrusu somurdu.

Avrupa'nin hastalandigi bir gercek, abd'nin borclari da.

Zitat:
dünyanin hicbir ülkesine vizesiz gidemeyen türkiye vatandaslari su an avrupa vatandaslarindan fazla ülkelere elini kolunu sallayarak gidiyorlar.
Hangi ulkelermis bunlar? Merak ediyorum. Gana, Senegal, Papua Yeni Gine mi?

Zitat:
zencilerden rahatsiz olan irkci chp ve mhpli arkadaslar bu vatanin sahibi olmadiklarini hatirlatip artik bu topragin gercek sahipleri geldi diyorum.
Insanlari irkcilikla yaftalamak ne kadar kolay. Zart desen irkcisin, zirt desen irkcisin. Komik olma. Insanlari yaftalayarak onlarin senin yanlislarini elestirmekten vazgececegini dusunuyorsan yaniliyorsun.

Bu topragin gercek sahipleri afrikalilar mi?

Sunu soyleyeyim, ticaret icin zaten afrikali isadamlarina vize kolayligi ve muafiyeti vardi. Ama simdi tamamen vizeyi kaldirinca, elini kolunu sallayan ulkeye giris yapabiliyor. Bu da beraberinde tehlikeleri getiriyor. Hangi avrupa ulkesi, gelismisligi afrika'dan daha cok olan Turklere vize uygulamiyor? Hangi avrupa ulkesi afrika ulkelerine vize uygulamiyor? Hicbiri.