Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.05.2013, 10:00
BosphorusTaurus

Standard

Yalniz adamda da hic dansci tipi yok. Bildigin istanbul'un ara sokaklarindan bir afrikali gocmeni cevirmis roportaj olarak sunmus.

Turkiye'nin durumu vahim, AKP'nin afrika ulkeleriyle vizeleri kaldirmasinin sonucunda(neden kaldirdi anlamis degilim) ulkeye giren cikan belli degil. Afrika'da STD'nin (Sexually transmitted disease) = Cinsel Yolla Bulasan Hastaliklar, ne kadar yaygin oldugunu hepimiz biliyoruz. Bunun yani sira uyusturucu kacakciliginin daha da yayginlasmasi ihtimali de var. Ulkeye gelen her afrikali egitimsiz, egitmek de o kadar kolay degil. 3-5 Turkce kelimeden baska bir sey bilmiyorlar. Bunlari ulkeye sokarsan cok kalmaz 10 yila Nijerya'daki kadar AIDS'li, STD'li hasta vatandasin ortaya cikar. Her ulke vize uygulamalarini siklastirirken Turkiye'nin vizeleri kaldirmasini anlamak mumkun degil, hele ki sorunlu ulkelerle. AB uyeligimizi desteklemiyorum ama boyle bir durumda ben AB ulkesi olsam ben de Turkiye'yi AB'ye almazdim.

Turkiye'nin acilen afrika ulkelerine vizeyi kaldirma yanlisini telafi edilip vize uygulamaya geri donmesi gerekmektedir. 27 yillik bir Istanbullu olarak bundan cok rahatsizlik duyuyorum.