Zitat:
Zitat von sevtap05
tek tük olaylari toplayip malzeme yapmayin lütfen. isin gercegi asireti kaldirmamak icik ayaklanmadir ve ayaklanmayida her devlet bastirir. devlet karsi gelene kuzu kuzu baksamiydi. bu öfke, kininizi atatürke karsi anlamiyorum. ama tabi politika bu ve birileri kara koyun olarak gözükmesi gerek baska birilerinin akligi icin.
bu bahsettiginiz gibi bir katliam söz konusu degildir. katliam ermenilerin camilere tikip diri diri yaktigi insanlardir, hamile kadinlari firinlara atip kizartmaktir, kadinlarin bebeklerini karnindan desip almaktir, katliam hocalida azerilerin topluca öldürülmesi ve toplu mezarlara konulmasidir. ermenilerin toplam nüfusu 1915 de 450 bin kadarken anadoluda, ermeniler 1.5 milyon ermeni katledildi der bu yalanlarla düyayi kandirir.
atatürk olmasaydi simdi bu yazdiklarinizi belki yazamayacaktiniz. kiliselerde zangoculuk yapardiniz belki  buna atatürk mani olmustur 
|
bak benim söylediklerime kaynak ve belge sordun ve ben sana kaynak ve belge sundum.
simdi ben sana bu söylediklerini ispat etmeye davet ediyorum. kaynak ve belge sun!!!!
ben TC Devlet Arsivleri
ve TSK Genel Kurmay Baskanliginin Arsivlerini kaynak alarak konusuyorum.
Basbakan, Genel Kurmay Baskani ve Devlet bu katliami kabul etmis ama sen hala öyle degildi diyorsun.
Hodri meydan, senin kaynak ve belgelerini bekliyorum.
ps: yine eksi sözlük'ü kaynak olarak gösterirsen cok komik duruma düsersin. zihniyetini koruyabilmen icin güvenilir kaynak bulman gerekir.