Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.05.2013, 14:19
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Today Beitrag anzeigen
bu kadar kendine küfür ettikten sonra baskalarin aciyacagina kendine acisan iyi edersin.

hatirliyormusun sen bir zamanlarda ayni yalanlarla mail aldim ve resmin var elimde diyordun.
ben haftalarca senin bu yalanina ses cikartmayip sonunda senin o cok sevdigin küfürlerden alinti ile cevap vermistim.

"o resmi aciklamayan ve burada herkese göstermeyen o.....cocugu olsun"

saklanacak delik arayip sonra baskalarida resmi görmek isteyince kivirip kactin.

birak bu mahalle kadini taktiklerini. bir afsar karisi bile senin kadar kivirmaz.

ps. merak eden arkadaslar icin: lastosch resim yayimlayamadi, bunun ne anlama geldigini kendiniz düsünün.
Malesef o resmi bulamadim. Gülmekten ve igrenlikten bir anda suurumu yitirip silmis olmam lazim

Sen annene niye bu kadar darginsin Mülltoni? hergün tipine baktiginda annene mi öfkeliniyorsun?Bir orospu da olsa senin annen. Kabullenen.. Burda Ferdi Tayfur gibi ucuz arabeskcilik yapma.. Hani su aglayarak söyleyen adam var, kizdim getirene beni dünyaya, anama Allah'ima günahkar oldum..

Bu dünya iste böyledir kimisi Karayilan misali, annalar da böyle yigit dogrur, diye san alir, kimisi de ferdi tayfur'dan esinlenerek anasini inim inim aglatir

Geändert von the_last_time (21.05.2013 um 14:22 Uhr).