Zitat:
Zitat von zerrecikler
bence kendisini "tanidim taniyali" celiskili tavirlar sergiliyordu,örnegin: beni tanimadan yargilamasi ve kafasina göre bir yerlere yerlestirmesi. ayrica,kürt halkina cirkince sözler etmesi.bu tür hareketler sergiliyerek topluma yararli olacagini inanmiyorum.
sonra gelip benim GB'de güzel bir yaklasimda bulunup,aradan iki gün gecmeden yine bana forumda saldirmasi,asil niyetini göstermis oldu. bu yaklasimi kesinlikle kültürlü bir insandan beklemem.
iki günden beride gelip burdaki insanlari cahil olarak nitelendirmesine ya ne dersin? lütfen,kültür sevyesini yeterince bizlere gösterdi...
|
Herkes herkesi iyi bulacak diye bir kayde yok. Örnegin sen Azzi Toni'yi sempatik buluyorsun. Bu sahis ta beni elinden gelse bir kasik suda bogacak.. Bende iki de bir benim malim, benim mülküm, ben buyum ben suyum diyerek hava atana (osuruktan teyyare selam söyle o yare misali) kisiden hic hoslanmiyorum. Kel kafali, kurbaga gözlü, kaslari da Theo Waigl'a benziyor, ufak boylu oldugunu birisinden ögrendim, ve bu sahis utanmadan, Düsseldorf Derendorf'ta ki bütün Türk kizlarini s...ktim diyor... Türk kadinlarina ve kizlarina böyle ithamlarda bulunan bir sahisa biraz antipatimin olmasini yadigamiyorsundur umarim..
Sizin aranizda olan biten seyi degerlendiremem. Cünkü bir gercegin üc tarafi vardir. Birincisi, senin bildigin, ikincisi onun bilgidi ücüncüsü de gercegin kendisidir..
Sagliklik ve dogru bir durum tespiti yapmam icin onun da görüslerini almam lazim, yoksa saglikli bir durum degerlendirmesi yapamamis olurum. Netice'de bir bilim adami gibi yaklasiyorum böyle seylere
Sizin aranizda olana bitene bir sey diyemem, ama Cesar'nin hakkini da Cäsar'a veririm...