Zitat:
Zitat von zerrecikler
sevgili the last time,sence neden aramizdan ayrilmistir? sahsen bir anlam veremedim !? önemli olan amaci ve niyeti...
demek niyeti bozuktu ki,aramizdan ayrildi. 
|
Insanlarin algilari insanlarin olgularini belirlermis. Ben simdi Allah'tan korkarim eger OnMyOwn'nin hakkinda kötü bir söz yazarsam. Onunla gecmiste cok güzel ve seviyeli sohbetlerimiz oldu.. Baska bayanlar ona yüzeysel, yani oberflächlich diyorlardi, ama ben onu bilgili, kültürlü, sanata ve toplumsal meselelere, örnegin Türk kadini olmak gibi, konularda, yakin birisi olarak tanidim... Küfüre ve dedikodulara gelemez! Örnegin su cöplük adam olarak nam sallmis kisi onun hakkindan ileri geri konusarak demedigini birakmadi. Anlasilan bir Nurcu'ya kull hakki yemek, giybet (dedi kodu) etmek, yalan konusmak, kendilerinden olmayana uygun bir yöntemdir.. Dinine ve kültürüne bagli ama yine de cagdas birisi olarak tanidim ben OnMyOwn'u.. Keske gitmeseydi de yazi yazmaya devam etseydi..
Burda dikkat etmezsen cok cabuk polemigin icinde buluyor insan kendi.. Ama polemikten uzak durursan, digerleri ne kadar polemik yapmaya calisirsa calissin. Beceremezler..