Zitat:
Zitat von the_last_time
Malesef biraz haklsin. Batimiz Yunanistan, dogumuz Afghanistan oldu. Isin gicik tarafi ne biliyor musun? Muhafazakar dedigimiz kesim kendi aralarinda yasamaktan da memnun degil. Örnegin Ankara'da cagdas ve demokrat olarak bilinen kesim taa Eskisehir'e dayanan Eskisehir yolu, Cayyolu olan bir zamanlarin tarlalarina ve köylerine yerlestiler. Simdi bizim muhafazakar takim da oraya yerlesmeye basliyor. hatta birisiyle konustum, sen dedim, solculara karsisin, kendini muhafazakar olarak taminliyorsun. Dogal olarak senin Keciören'e gitmen lazim degil mi? Yok abi, nerde cokluk orda bokluk, insanlikta sizin oralarda, gelisme me, de kültürel zenginlikte. O zaman CHP'ye oy ver, Türkiye'nin her yeri böyle olsun! Yoksa sende mi makarnayi fazla kaciranlardan ve odunla ve kömürle kafayi siyiranlardan misin? Düsünde belki bir daha ki secimde AKP degil CHP'ye de oy verebilirim. Cokta yanlis degil dediklerin diyordu..
Bizim millet celisiki doludur.. Attiginin tuttugunun pesinde kuyruk olmaya bayilir...
|
keciören extra muhafazarkmiymis bilmiyordum.
na siehste und du machst balkanische träume. ich denke die türken sollten mal die türkei in ordnung bringen und nicht noch mehr ärger in europa und andernorts machen. islam(diktatur) ist nunmal nicht kombatibel mit anderen gesellschaftformen.