Zitat:
Zitat von OnMyOwn
Eigentlich ist es keine Verherrlichung. Nur Kritik. Aber unsere Leute können mit Kritik nicht umgehen.  Yani nasil olsa daha iyi olurdu vs gibi düsünceler üretiliyor. Bunu yaparken de tabii herkes farkli düsündügü icin ortaya ilginc seyler cikiyor. Herkesin ayni düsündügü nerede görülmüski. Bir elin bes parmagi bile bir degil.  Öyle asiri kötü yönde elestirilmiyor ki türk erkekleri. Ufak tefek detaylar sadece (bence). Detaylar önemlidir. Yoksa kim napsin alman erkegini? Takdir etmek bambaska, istemek bambaska seydir.
Türk. Frauen werden doch genauso kritisiert, wenn nicht sogar beleidigt.
|
herkes de fikrini savunsun buna diyecek sözüm yok, ama sirf bir görüs veya iki kisinin görüsü olmasin istedim malum bazi insanlarimiz cogunluga ayak uydurma geregi görür kendi görüsleri olmaz öyle bir ortam yaratmamak adina bende görüsümü sundum

Herkes diledigi gibi yasamakta özgürdür ama genelleme yapilmasin sonra bende almanlar hep pädophil dirler demiyorum ki..
Kültürümüzü yasatalim istiyorum ama bunu istemek sevemek gerekirir , kendini bu noktada görmeyenler zaten bu olasiliga görmezlikten gelecektir.