Zitat:
Zitat von Herrlichkeit
öyle uzaktan konusmak kolay lastosch.
bak daha öncede desifre olmaktan rahatsiz oldugunda gel gel diye aglamaya basladin.
ben ankaraya geldigimde, hatta gelmeden önce sana teklifte bulundum. sen ben gelmem melihin yanina dedin sonra kayboldun.
hatta ben sana korkma dedim benim yanimda sana kimseden zarar gelmez dedim, ama senden cevap alamadim.
simdi yine ayni oyunlarla basliyorsun.
bak lastosch ben hicbir zaman kendi görüslerimi dile getirmiyorum, sadece baska üyelerin senin hakkinda söylediklerini dile getiriyorum.
seninle bulusan tuvtuv'un burada anlattiklairni dile getiriyorum. hatirliyorsan sen tuvtuv burada aciklama yapinca nickini silip kacmistin.
daha sonralari yine zor durumda kalinca "buraya bir daha üye olan o....cocugu olsun" deyip nickini silmistin. o zamanlari ben sana o tükürdügünü yalayip o ettigin küfürü yiyecegini söylemistim.
ve gün geldi sen küfrü kabul ettin ve yine üye oldun.
ben daha ne diyeyim arkadas?
benim birseye dememe gerek kalmiyor. ben sadece baskalarinin dedigi ve kendinin dedigini burada söylüyorum. hicbir zaman kendi düsüncemi aciklamadim.
|
Weisst du was, das wird mir wirklich zu unerträglich was du für einen Scheiss hier verzapfst.
So ich muss jetzt schluss machen. Heute werde ich auch nicht mehr online sein. Bleib ganz ruhig okay du Ei vom Tiger