Zitat:
Zitat von the_last_time
Bak bir noktada hemfikiriz! Ülkemizin ticaret hacmini artirmak, yeni is yerleri kurmak, Türkiye'yi cagdas, laik demokrat, herkesin severek ve özgürce diledigi sekilde yasamak istedigi bir ülkeye cevirmek, bu biraz AKP'lye zor da olur, ama niyet önemli
Isteyenin yüzü bir kara vermeyenin yüzü iki kara, Billy senden yardim isteyecek ve o kadar kücülecek sende o koskoca Mülltoni, mali mülkü yere göge sigmayan, hazin odalarinin anahtarlarini tasimakta zorlanan aman yine de ona raghem karsinda ceketlerini ilikleyen yagverlerin var, nasil yardim etmezsin. O fazla bir sey istemiyordu ki senden, istedigi 10.000m² alan üzerinde yüzme havuzlu 50 odali mütevazi bir villa.. Ayip oldu ama simdi Mülltoni
Davetim davet, sözüm sözdür, sen gel, seni krallar gibi agirlamayan senin gibi olsun 
|
bak yine carpitma, billy burada herkesten fikir istemisti, fikir üretmekte yardim istemisti. bende lastosch ile görüs dedim.
yine hepsini anlattirma lastosch, sen beni anladin ama kivirmayi tercih ediyorsun.
bak senin balonlar görüsünceye kadar havalarda oluyor. görüsünce fos cikiyor.
aklima tuvtuv geldi. yazik kizi o kadar kandirmissin sonra ilk görüsmede kiz ne ile karsilastigima inanamadim dedi. ilk sana: "mehr als freundschaft ist nicht drin" demis. sonra sen göya handyladen sahibi olarak tanitmissin ama onunda yalan oldugunu ögrenmis. sen hala ben bir handyladen acacagim bekle demissin ama kiz üc senemi yakti bu dengesiz demisti.
ama eski hikayeleri unutalim. daha fazla eskilerden anlatmiyayim.
birsey daha bilki atalarimiz bak sunu cok söylerdi:
biri 7 sinde neyse 77 sinde o dur