Zitat:
Zitat von Herrlichkeit
daha önceleride ankaraya geldiginde cay iceriz diyordun ama ben Melih Gökcek ile randevum var orada görüselim dedigimde niye caydin?
sonra ortaliktan kayboldun ve sesin cikmadi.
bak lastosch insallah dediklerin dogrudur cünkü ticarete ihtiyacimiz var. 2023'e kadar hedeflerimiz büyük. sana burada bir tavsiyede bulunacagim. senin yoldas billy ankarada, durumu pek parlak degil.
daha önceleri bana yardimci olun bir isler yapayim diyordu. o zamanlar ben ona lastosch ile görüs dedim.
sende hatirliyorsan billy aynen böyle dedi: onun kenidsine hayri yokki bana hayri olsun. bak su billy'e yardimci olsana. hem ona ettigin yardim zekatin olur.
@billy bak sana bir kapi actim. ama simdiden söyliyeyim fazla umutlanma. lastoschu kendin benden iyi bilirsin 
|
Bak bir noktada hemfikiriz! Ülkemizin ticaret hacmini artirmak, yeni is yerleri kurmak, Türkiye'yi cagdas, laik demokrat, herkesin severek ve özgürce diledigi sekilde yasamak istedigi bir ülkeye cevirmek, bu biraz AKP'lye zor da olur, ama niyet önemli
Isteyenin yüzü bir kara vermeyenin yüzü iki kara, Billy senden yardim isteyecek ve o kadar kücülecek sende o koskoca Mülltoni, mali mülkü yere göge sigmayan, hazine odalarinin anahtarlarini tasimakta zorlanan, aman yine de ona ragmen karsinda ceketlerini ilikleyen yagverlerin var, nasil yardim etmezsin? O fazla bir sey istemiyordu ki senden, istedigi 10.000m² alan üzerinde yüzme havuzlu 50 odali mütevazi bir villa.. Ayip oldu ama simdi Mülltoni
Davetim davet, sözüm sözdür, sen gel, seni krallar gibi agirlamayan senin gibi olsun