Thema: Estetik
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.04.2013, 14:25
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Idee

Zitat:
Zitat von verda Beitrag anzeigen
Aranizda hic biriniz estetik yaptirdi mi? Bazi insanlar yaptirir ama yok kapiya carptim yok duvar carpti (safa yatanlar inanir) diyerek olayi saptiriyorlar ya da gercekten cerrahi müdahale gerektiriyor diye estetik burun operasyonu geciriyorlar. Sahsi fikrim eger gerektiriyorsa yapilir arkadas, tabi bütce de elverisli olmali. Birde TV de zap yaparken suna takildim, türk kanallarin avrupa yayinlarinda sürekli dis estetigi, vücut estetigi hakkinda klinik reklamlari geciyor. Elbette bu tür müdahaleler Almanyada eminim daha pahalidir ve türkiyede de bu piyasayi genisletip avrupadan müsteri bulmaya calisiyorlar. Sanirim Türkiyede Saglik turizmi epey patlamada, talep var ki adamlar reklamini daha cok yapar oldu son zamanlarda. Bende ilerisi icin düsünüyorum elbette, kendimden genel anlamda memnunum ama bazi seyler vardir istedigin kadar elinden geleni yap yinede degismiyorsa yapilir.

Ilerleyen yaslarda kendinizden memnun kalmadiginizda böyle birsey düsünebilirmisiniz?
Yaptirdiysaniz ne yaptirdiniz ve nerede? Masraf? Memnun musun?
cok güzel bir konu.

Türkiye Avrupa ve Ortadogunun saglik merkezi haline geliyor.
Her ilde dev merkez hastaneleri kuruluyor. Malesef bu 4 yil önce yapilacakti ama CHP Anayasa mahkemesine basvurup hastane projelerini 4 yil geciktirdi.

Sadece estetik ve dis sagligi degil her türlü saglik hizmetleri icin Avrupa'dan transferler baslamis durumunda. Bu daha test asamasi.

Saglik bakanligi araciligiyla THY saglik turizmine destek veriyor. Refakatcilara 25% indirim yapiyor.

2011 yilinda göz, dis ve estetik amacli Avrupadan aldigimiz hasta sayisi Avrupa'da birinci siraya yerlesti.

Tabiki bu sadece masraflarin Türkiye'de daha ucuz oldugu icin degil. Yeni kurulan hastanelerimiz en modern cihazlar ve ileri egitilmis doktorlarla calsitigi icin ve 5 yildizli hasta odalari sagladigi icin bu konuma gelebildik.

eskiden vatandasimiz avrupa ve abd'ye gidip ameliyat oluyordu. artik avrupali ve ortadogulu türkiye'ye gelip ameliyat oluyor.

DURMAK YOK YOLA DEVAM