Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 28.03.2013, 15:02
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Serefsizleri Allah cirkin yarattir, yilana pardon kurba gözlü olurlar, kel kafali, cüce boylu, serefli insanlari Allah yine serefina layik yarattir, icinin nuru disinda parlar güzel olurlar...
Bak pörtlek kurbaga gözlü, ben her zaman yurtsever bir Türk kalacagim, ancak diger milletleri de bastan düsman bellemem. Su var, Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin cikarlarini elbette ki ilk sirada tutarim, bunun adi sence irkciliksa, o zaman ben irkcinin önde gideniyim...

Simdi konuyu fazla sulandirma da su sorulan sorulara cevap ver.. Görelim bakalim kim kime neyi neresine bulastiriyor.. Bekliyorum...
acaba onun icin mi tuvtuv seninle ilk bulustugunda hayal kirikligina ugrayip sizin sanal iliskinizi su cümleyle bitirdi: "mehr als freundschaft ist nicht drin."

kiz buraya gelip ne büyük hayal kirikligina ugradigini anlattiginda onun icin cok üzülmüstüm "fettbällchen".

bilmeyenler icin lastoscha eskiden burada 'fettbällchen' derlerdi.

irkciligina gelince ben sunu kastediyorum:
Zitat:
Zitat von the_last_time
Seni yakacagim lan!....Sivas'ta Madimak hotelinde yanmak sana tatil gibi gelecek!.....du Dreckskurde....aus Deinem Haus....rausprügeln lassen.....dreckige Kurdenschnautze...deine kurdischen Froschaugen blutig schlagen....rassistischen Iraner ....aus dem Weg säubern....gegen meine genetische Überlegenheit aufgrund meiner türkischen Abstammung....
na, wegen seiner türkischen abstammung genetisch überlegener?
bu tür deyimlerine son verdirmek bana mutluluk yasatiyor.

lastosch omurgali olmak bu degil