Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.03.2013, 17:50
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Herrlichkeit Beitrag anzeigen
lastoş iki günde nasil meslek sahibi oldun?
tuv-tuv seni burada rezil ettigi günleri cabuk unutmussun.
yusuf (senin almanyadaki arkadasin) sana demedigi laf kalmadi. gelip oralarda annesini reklamini yapana selam söyle demisti. ben bile dayanamayip öyle deme dedim. anasinin ne günahi var? o reklamini yapsada sen duymamazliktan gel dedim.
simdi anasinin babasini evini sahiplenip o ev benim ve anam babam benim evimde kaliyor moduna girdin.
cok ayip, terbiyesizliginde bir siniri vardir. simdi sen ananin babanin bir ev alabilmeyecek kadar aciz oldugunu anlatiyorsun. battikca batiyorsun baba parasiyla gecinen arkadas.

daha gecen gün ankaraya geldigimde kactin dedim, bunun üzerine bir daha geldiginde görüselim dedin.
bende bu aralar ankarada isim yok dedim.

simdi devamli gel gel gel moduna girdin lastoş, sen buradaki üyeleri aptalmi sandin???

herkes okuyabiliyor ve yorumunu yapiyor.
Benim kendi evim var, Ankara'nin batisinda. Hatta Izmir'den de bir ev almayi düsünüyorum. Belki ileride Diyarbakir Diclekent'ten de bir tripleks alirim Allah nasip ederse. Oralara da cok yolum düsüyor.

Sen sormuyorsun ki bende sana söyleyim, daha nice marifetler var bende...

Arkadaslar görüyorsunuz degil yukarida, cemaatci, tarikatci bir putperestin insanlara nasil hakaret ettigini... Ama zaten dini imani sapiklik olan birisinden fazla ne beklenir ki..

Adam ediyim diyorum, ama o hayvanligi seciyor. Eh anasi ne ki danasi olsun. Dana da yok orta da. Ne idigü oldugu belli olmayan bir yaratik iste