Zitat:
Zitat von the_last_time
mi aceba? Eh baslatan kim? Aslinda OnMyOwn'ne hak veriyorum. Ama sonra senin yazilarini görüyorum ve hak degirmende olur diyorum ve bari gercek hayatta karsima cikmiyorsun bari burda biraz egleneyim seninle diyorum.
Eh bu kadar acizsem gelde göster bana kendi. Bak gelisin bosuna olmayacak. O cok göz diktigin takim elbisemi sana hediye verecegim. Netice de gözün kalmis. Göz hakkin olur...
Sonra biraz Pirsch'e cikariz ne dersin? Hemde böylelike baskalarina kendi meselemizin icin sokmayiz..
|
Ben birsey baslatmiyorum sadece yalan söyledigin konularda aciklik getiriyorum.
3500 euroya boss'dan takim aldim diyorsun - ben öyle bir takim yok boss'un diyorum, hatta boss'a email atip senin icin bilgileniyorum.
ben egitimli kültürlüyüm diyorsun - ben hayir egitiminili degil diyorum.
sen her bayan pesimde kosuyor diyorsun - ben öyle olmadigini burada ne rezillikler yaptigini söylüyorum
kusura bakma ama yalana göz yummami bekleme.
birak artik bu sidik yarisini lastoş.
yalanlardan uzak, dürüstlüge yakin oldugun sürece benden korkma. ama bu sekilde devam edersen bayan arkadaslarimizi kandirip hayatlarini karartma cabalarina izin vermiyecegime emin ol.
ps. zamaninda tuv-tuv'u senden korumadigima hala pismanim. keske ona önceden söyleseydim senin yalan söylediklerini. ama tuv-tuv akilli kizdi. ilk bulusmanizda senin ne oldugunu anladi ve burada herseyi herkese anlatmisti. yillardir handyladen acacagim diye kizcagizi kandirdin ve beklettin. kendi evim var dedin sonra abinin yaninda kaldigin ortaya ciktiginda o kiz cok üzülmüstü. ben o zamanlari aralarina girmiyeyim dedim ve sustum ama sonra cok pisman oldum. bir daha senin yalanlarina müsade edemem.