Zitat:
Zitat von the_last_time
Aslinda egitimsiz olan sen ve tayfandir yoksa koskoca bir Ilahiyatci'ya, sayin Prof. Dr. Yasar Nuri Öztürk'e yok kasar di filandi diye hakaret etmezdin.
Senin soyunu sopunu bilmiyorum, ama Türk olmadigin belli. Bizde anaya ve kadina saygi adettendir. Bu Islam öncesi de böyle idi ve Türk Oguz Boylarinin Islama gecmesiyle de böyle kaldi. Bizde cennet annelerin ayaklarinin altindadir. Ananin bastigi cücük ölmez derler, anne bizde kutsaldir. Evet Ic Anadolu insani bir farklidir. Mert'tir, özü sözü birdir. IC ANADOLU YIGIDIN HARMAN OLDUGU YERDIR Misafir severdir. Bizim büyüklerimiz evde yemek yaptirirken hep bir ögün daha fazla yaptirirlardi, olabilir de bir Tanri misafiri gelir diye..
Rahmetli pehlivan dedem her zaman derdi, düsmanin da olsa bir mertten korkma, cünkü mertlik ve terbiyisi geregi yigit gibi davranir. Namertlerden kork derdi..
Ama anlasilan sizde öyle degilmis, anaya bile bi naho$ gözle bakan zihniyet, bacidan ne anlar, ya da teyzesinin kizindan, ya da halasinin, dayisinin, amcasinin kizindan..
Icimden seni bagislamak gelmisti ama senin gibi kani bozuklar bagislananacak insanlar degil... Sen sirf bi Allah bir dedigin inandirici. Onu insanlar bildigi icin.. Kani, soyu sopu bozuk türkümsüler, tükürümsüler...
|
konudan konuya atliyorsun lastoş,
ben sana lütfen internette anneni karistirma diyorum sen hala dans ederim diyorsun.
bizde annenin degeri yüksek oldugu icin internette reklamini yapmayiz. o kadar degerlidir.
öyle ulu orta malzeme etmeyiz.
ama dedigim gibi sizin tarikatta bu dogru zannedildigi icin saygi duyuyorum. eskiler bilmedigi icin bu hatayi yapardi ama yenilerde cahil olursa bu hatayi devam ettirir.
onun icin ilk EGITIM EGITIM EGITIM.
gelelim yasar nuri öztürk'e
eski esi bunu aldatirken yakaladiginda eski esine etmedigi küfür kalmadi.
kadini deli ilan etti.
kadina yapmadigi serefsizlik kalmadi.
ama aradan 1 sene gecmeden ayni o kadinin dedikleri cikti.
ne demisti eski esi? "beni sekreteriyle aldatiyor. daha öncelerde aldatmalari olmustu ama affetmistim. yasar nuri disarida hocayim diyor ama yillardir hicbir sekilde bir hocaya yakisir hayati yok."
bu olaylardan 1 yil sonra yasar nuri sekreteriyle evlendi
evet kendisinden 40 yas kücük sekreteriyle evlendi!!!!
bu yas farkini soranlara fetva getirir: "bir kadin erkegin yasinin yarisi ve ondanda 5 yil cekmeli. o yasta bayan almasi hayirlidir demisti."
bu sözler lastoş ve tarikatini sevindirdi. lastoş 40 / 2 - 5 = 15 diyerek sevincten deli oldu.
o gün bu gün 15 yasinda doktor kiz ariyor
arkadaslar kasar nuri öztürk hakkinda bilgi edinmek isteyenler icin baska konu acip orada detayli sekilde bu adami anlatabilirim.