Zitat:
Zitat von the_last_time
Bak yine yalanin tutmadi. Kendi evimde oturuyorum. Havalar isiniyor yakindan terasimda mangal keyfi yapacagim artik.
Billy ile bizim öyle bir muhabbetimiz olmadi. O Antalya'da ben Anakara'da aradaki mesafe 7 saat. O isinin gücünün pesinde bende öyle. Firsatimiz olsaydi olabilirdi. Ama sana inat onu Ankara'ya Cankaya'ya davet edecegim :-D
Burda yalan yanlis konusacagina gel kendi gözünle gör inanmiyorsun.. Yalan konusmayla daha itibarsizlasiyorsun Mülltoni.. Artik yalani dolani birak 
|
bak hala ayni taktiklerle devam ediyorsun. biraz önce ofisi bile yazamayan offi diyen bir egitimsiz, meslek sahibi bile olamayan, 2 seneye kadar almanyada yasiyorken kendi parasini kazanamayan biri bize simdi masal anlatmakla mesgul.
lastoş birak bu kuyruklu yalanlari.
bir zamanlar insaatciydin.
sonra balikciydin.
sonra import exportcuydun.
sonra emlakci oldun
ve simdi gizli uluslararasi bir is yapan gizemli egitimsizsin
2 yil icinde kac kere is degistirdin???
lastoş daha birkac ay önce sirket nasil acilir dendiginde sen uzun sürüyor haftalar ugrastiriyor dediginde senin bir bos konusan dingil oldugunu herkes okudu.
hatirliyorsan ben senin yalanlarini düzeltip arkadaslari bir günde sirketin kuruldugunu ögretmistim.
sana tavsiyem elime bir bez ve bir kova al ve sokaktaki arabalari yikamaya basla. biraz para kazanip gecimini saglarsin