Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.03.2013, 17:05
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Ne sansi lan Mülltoni? Sans programina mi katildik? O kafandaki duydugun sesi kis ve ne dedigine inanma. Sazi sözü bos ver sen. Sizin oralarda anlasilan sözün degeri yok. Anlatta biraz güleyim, fantezilerinden bakalim daha neler cikiyor..

Bizim orda asil akraba evliklerine hos gözle bakmazlar. Benim baba tarafim asli Kafkasya göcmeni ve annem de Afsar Türkemeni dir.. Bende akrabalik yok Allah'a sükür. ama sende oldugunu burda birisi var, sana bir kac kere hakaret etmisti, o bunlari yazmisti bana, senin ne mal oldugunu..

Dans etmeye gelince.. Severim halk oyunlarini, Yunanistan gittim orda bile bizim halk oyunlarini gördüm.. Dans güzel bir seydir. Sirf Recep Tayyip Erdogan ve Emine Erdogan el ele tutusup bir yaz aksami dans etmekdikleri icin, sirf Ermeni kökenli Cumhurbaskanimiz 14 yasindaki bir kizla evlenipte böyle seyleri yasamadigi icin siz de onlari örnek aldiginiz icin böyle güzel seylerden yoksun yasiyorsunuz diye, güzele simdi cirkin mi denmesi lazim...

Bu yasaklardan kurtulun artik ve özgür bireyler olun. O zaman yalana dolana, iftiraya basvurmaniza gerek kalmaz...
lastoş lütfen yine anani babani burada reklam malzemesi yapma.

hic sevmem böyle tipleri, ulu orta baska erkeklerin önünde anam böyle anam söyle diyerek amacladiklari seyi merak etmek bile istemem.

ama sizin yörede adet oldugu icin yine hosgörü ile karsiliyorum.

dedigim gibi ic anadoluda daha yaygin olup ama bunu kabullenmekte zorlananlar var.

genelde bu akraba evliliklerin cocuklari egitimsiz oluyor.

ve bizim en büyük düsmanimiz cahilliktir.

ps. ben nasil hosgörü ile karsiliyorsam sende bunu göz önünde tutarak annenin reklamini birak. senin eski dostun yusuf bana bu huyunu anlatmisti ama inanamamistim.

sana daha ögretecek cok konu var adam adim adim ilerleme kaydedecegiz.