Zitat:
Zitat von the_last_time
Yok olmadi, ben senin konustugun ve anladigin dilde yaziyorum Mülltoni.. Sen Puff'a giderken iyi de ben tavlamak dersem mi birden terbiyeni hatirliyorsun? Hic olmadi. Bir Azzi Toni'ye yakisir hal degil bu..
OnMyOwn'a gelince onun da dedigi gibi o zaten ciddi bir davet degildi. Ben su Türkiye'deyim, gel dese bir hayli ertelemek zorunda kalirdim..
Hem OnMyOwn'la biz siir ve edebiyat arkadasiyiz. Herkesle sevgili olunacak diye bir sey yok.. Sen OnmyOwn la bana bakma..
Askin da yasi olmaz. Seni gibi niceleri var, zorla akrabasiyla evlendirilip ve distan gülümsese de ve disariya yönelik mutlu bir aile tablosu cizse de ama icinde mutsuzluktan depressiyonlara girenler..
Puff'a gidecegine sana "onurlu" bir sekilde bir kadinla beraber olunmayi ögretirim. Dedigin gibi ögrenmenin yasi yok..
|
seni simdi hayal kirikligina ugratirdim ama o kisiye söz verdigim icin bu konuda detaylara girmek istemiyorum.
ama o kisi senin dahada rezil olmadan bu olaydan cikmani ve benim seni bu konu ilme ezmemem icin sana sans verdi. sende bunun arkasina siginarak sakaydi ciddi degildi diyerek siyirma cabasindasin.
bu kadar yeter daha derine girmiyorum cünkü sözüm var.
insallah ne kadar cahil oldugnu anlamissindir ve bu siir ve edebiyat hikayelerini unutursun
bak lastoş bizim yörelerde akrabalr evlenmez. bizde akraba cocuklari abi kardes gibidirler.
ama herkesi kendin gibi zannettigin icin ve ic anadoludan oldugun icin seni anlayisla karsiliyorum.
her yörenin adetleri baskadir. bak sizde dans ederek günah cikartiyorlar ben onu bile yadirgamiyorum. böyle seyleri hosgörü ile karsilarim. ama sizin yörelerde yaygin olan akraba evliligini tavsiye etmem.
sakatliklar ortaya cikabiliyor,
akraba cocuklari daha basarisiz oluyor,
genelde daha egitimsiz oluyorlar. v.s.