Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.03.2013, 16:35
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Herrlichkeit Beitrag anzeigen
Bak lastoş sana yine ders vereyim.

bekarlar kadinlarla tanisma umudunda olur. (egitimsiz kültürsüzler tavlar)
sen bekar olduguna göre alani sana biraktim buyur sec begen ama karsindaki seni begenecekmi onu düsün derim.

daha iki gün önce cok sert bir reddedilmeyle karsi karsiya kaldigini hatirlatayim.

ben o amacla ne tv'de kadinla tanismak isterim nede sokakta.

böyle seyler coluk cocuk sahibi olan insanlara yakismas, ama senin zihniyetinde tabiki herkes özgür ve bu tür hareketler normal ama benim dünyamda bunlar yok.

ama yinede senin carpik zihniyetine saygi duyuyorum.
sana aramakta ve aranmakta bol sans diliyorum ve birgün pisman olur izdivaca gitmek istersen sana yardimci olurum.
Yok olmadi, ben senin konustugun ve anladigin dilde yaziyorum Mülltoni.. Sen Puff'a giderken iyi de ben tavlamak dersem mi birden terbiyeni hatirliyorsun? Hic olmadi. Bir Azzi Toni'ye yakisir hal degil bu..

OnMyOwn'a gelince onun da dedigi gibi o zaten ciddi bir davet degildi. Ben su Türkiye'deyim, gel dese bir hayli ertelemek zorunda kalirdim..
Hem OnMyOwn'la biz burda siir, müzik ve edebiyat arkadasiyiz. Herkesle sevgili olunacak diye bir sey yok.. Sen OnmyOwn la bana bakma..

Askin da yasi olmaz. Seni gibi niceleri var, zorla akrabasiyla evlendirilip ve distan gülümsese de ve disariya yönelik mutlu bir aile tablosu cizse de ama icinde mutsuzluktan depressiyonlara girenler..
Puff'a gidecegine sana "onurlu" bir sekilde bir kadinla beraber olunmayi ögretirim. Dedigin gibi ögrenmenin yasi yok..

Geändert von the_last_time (11.03.2013 um 16:39 Uhr).