Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.03.2013, 16:10
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Herrlichkeit Beitrag anzeigen
bu konuyu daha ciddiye al,

ögrenmenin yasi yoktur.

senin durumunda olan arkadaslar icin cok üzülüyorum. bu hayat niye bos gecsin.
birak baskalarina hayrin dokunmasini, sadece kendine dokunsa bile eyvallah diyecegim.

lütfen artik aklini basina topla ve birseyler yap artik.

öyle azerbaycana veya ingiltereye gidip yeni hayat baslayacagim hayallerini unut.

nereye gidersen git yine egitimsizligin mesleksiziligin seni takip edecek. onun icin önce kendini gelistirip belirli bir seviyeye getir.

yardim etmeye hazirim.
Sana kizamiyorum biliyorumusun. Osmanli'nin elit ordusu Yeniceri Ocaginin mürsidi Hac-i Bektas-i Veli hazretlerinin bir sözü yenicerilere.. En azili bir düsmanin bile olsa karsindakinin de insan oldugunu unutma. Nefsinle hareket etmeyin mi ne daha demisti..

Ben Ingiltere'ye isim geregi gidiyorum, Azerbaycan'a da yasamak icin basta gidiyorum, hayal degil gercek bir sey..
Inan sana öfkeli degilim su an sana karsi acimayla anlayis arasinda bir duygu ile bakiyorum.. Beni kiskanma, kendini yasa. Bugün de Allah benim icin hangi risklari nasip etmis diye Cenab-i Allah-u Teala C.C.'nun sana bictigi rölü kabul et ve kaderine iman et..

Beni degil kendini yasa. Baskasinin gölgesinde duranlar günesi göremezler...

Aslinda o kadar da geri zekali birisi degilsin, ama adini deliye götünü caliya yasliyorsun. Internette böyle cocuklar gibi simarip gizlenmek istiyorun. Bunu birak..
Hayatta dürüstlügü, dogrulugu, gerekirise ölümü pahasina olursa olsun hakki ve adaleti savunun. Yoksa Allah göstermesin böyle sürünüp gidersin.

Geändert von the_last_time (11.03.2013 um 16:16 Uhr).