Zitat:
Zitat von Herrlichkeit
Ask karin doyurmuyor.
ama karin doymasiylada bitmiyor ruhunu da doyurabilmesi lazim.
genelde egitimsizler kötü insan olmasada bir yerde kendilerini belli ediyorlar.
ne olacak bu kadinlarin hali? tamam okuyacaklar ama yanindaki adam onlarin seviyesinde olmayacak. is yemegine ciktiginda kocasini nasil yaninda götürebilecek.
yok ben bu tür iliskilere pek umutlu bakmiyorum ve cicim yillari gecince bu kadinlarin parasi bu erkeklere tatli gelecek.
ich kenne kein paar das länger als 10 jahre verheiratet ist wo der bildungsstand so unterschiedlich ist.
bak sana birsey daha söyliyeyim. bu okumamis ama ben seviyeliyim modunda olan tipler devamli ayni deyimleri, atasözlerini kullanarak kendilerini okumus olarak göstermeye calismasi belirgin oluyor.
genelde bir iki konuda tek tarafli birseyler okumuslardir, ama okuduklarini bile yarim okumusturki derine girdiginde aciga cikar.
argümanlari zayiftir, belge, kayanak nedir bilmezler. okudugunu yorumlama yerine baskalarinin yorumunu tekrarlayip onun arkasina siginirlar. kaliplasmis zihniyetleri oluyor. v.s.
|
come on azzi, egitimde karin doyurmuyor hele sosyolgi, psikoloji, literatur, gender studies okursan. taxiciler esas para getiriyor. übürleri kendini kandiriyor.
nerde o süperkizlar mint-dallarinda okuyan? islerine gelmiyor. -- kuaförlük daha cok hoslarina gidiyor ve saati 3 euroya calisiyorlar o da anca giysisine yetmez kaldiki kirasina.
kim kimden gecindigi belli. kimin oruspuluk yaptigi da belli. kadinlarin esas isi direkt ve indirekt oruspuluk istisnalar haben die regel.
schwedende görüyoruz nereye bu seyler gittigine. taylanta hucum ediyor erkekler. zaten hangi erkek kadinlarlan konusmaktan zevk alirki? fasa fiso kendimizi kandirmayalim. zaten erkekler okumus kadini istemiyor. okuduktan sonra 30 yaslarinda oluyor ozaman yasi zaten gecmis oluyor. cinde 27 den sonra yasi gecmis olarak görülüyor kadinlar ve evde kaliyorlar. burdada aynisi. okumus banane ben sipor sikisi yapmak istiyorum. yine sex and the city, shades of grey, gibi igrenc seyleri sevecekler.
kendimizi kandirmayalim