Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.03.2013, 14:19
the_last_time

Standard

Gülmekten dogru dürüst okumamistim Mülltoni'nin yazi cöplügünü. 2023'den 2071'den dem vuruyor. Allah bu millete akil fikir versinde serefini, haysiyetini, onurunu üc bes kilo makarnaya, oduna ve kömüre satmasin. Yoksa 2071'de Batimiz ve Karadeniz Yunanistan Dogumuz ise Kürdistan ve Ermenistan ve Adeniz kiyisi da elden gitmis olur--

Yalancinin mumu yatsida söner 2071 nere bu yalanci nere...

Ezmekten bahsediyor mezketen bahsediyor karsimiza cik diyor. Bir zamanlar yüzlerce kadini ili s...tigini falan filan övünerek anlatiyordu möchtegerne maganda.... Hatirlayanlar bilir bu, cobut boylu, baston bacakli töntönü, kel kafali, pörtlek kurbaga gözlü ve Theo Waigl kasliya demistim ki, icinde zerre kadar erkekligin varsa gel bulusalim. Ona demistim ki, ikimiz beraber onun diledigi yerde karsi kadin tavlamaya cikacaktik..
Ben ona bir degil, on degil, yüz degil, bin degil, onbin, tekrarliyorum onbin fark atarim!!!!

Ve ben bu sayiya ulasmadan önce o karsi cinsten birisinin ilgisini cekerse, iddiayi yine ben kaybetmis olacaktim. Örnegin ben 9995'e ulastim ve onunla bir kadin cikma karari verdi, cirkin ya da müthis güzel olmasi da önemli degil kadin olsun yeter , iddiayi yine o kazanmis olacakti ama gelmedi... Bende onun önünde hatta Pelin Batu'yu tavlayacaktim..
Ama bu tadi bana yasatirmiyor ki... Sonra da gelmis karsimiza cikin. Su burda tek basima yaziyorum ve karsina ciktim.. Ben ve benim gibi yigitler Allah'tan baska kimseden korkmazlar, ecelin bile gülümseyerek karsinsa cikarlar... Asil korkan sensin Mülltoni....

NICHT NUR, ABER VOR ALLEM MÜLLTONI SOLL SICH DIESES VIDEO,
DASS DIE HEUSCHELEI VON ERDOGAN SCHWARZ AUF WEISS BELEGT, ANSCHAUEN!

Bir Başbakan İki Erdoğan

Başbakan Erdoğan’ın geçmişten günümüze yaptığı bir birine taban tabana zıt açıklamalarının yer aldığı video, internette paylaşım rekoru kırıyor. Said Tutar adlı Youtube kullanıcısının hazırladığı söz konusu videoda Başbakan Erdoğan’ın kendisi ile çeliştiği konularda yaptığı farklı açıklamalar yer alıyor.

BOZUK LINKI DEGISTIRDIM, BAKABILIRSINIZ

http://video.sozcu.com.tr/2013/video...i-erdogan.html

Geändert von the_last_time (03.03.2013 um 14:51 Uhr). Grund: Önceki link bozulmus, isleyen bir link koydum