Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.12.2012, 10:19
SUNGUROGLU

Blinzeln

Zitat:
Zitat von sive Beitrag anzeigen
Gelinligi güveyligi birak , sanki kirk yillik esiymisin gibi dakka bir gol bir tuhaf davranislarda ve sana bisiyleri emir kilanlarda var.

Solche Bauern sind meine Erachtens, hoffnungslose Fälle, in denen die Ärzte keine
Diagnose feststellen können,kriegen auch kein Medizin verschrieben, selbst wenn wirkt leider kein Wunder
emir kilan, büyügüne saygisiz , kücügüne sevgisiz...say say bitmez..
ama düsünsenize, bunlari kendiliginden ögrenmiyor ki erkekler/ bayanlar?
Bence, herkes Adaletli düsünse, hic bir problem kalmayacak..
Her Anne ve baba oglunun veya kizinin, davranislari huzur verici, yaninda olana mutluluk veren kisilerle olmasini istemez mi? ister... ama kendisi cogugu egitmede ne kadar ugrasmis orasi tartisilir..
bazi insanlara sunu diyesim geliyor hep ; oglumu veya kizimi kimse üzmesin, iyi birisi ciksin karsisina, her yönden iyi huylu ve akilli olsun diyorsunuz ama karsidakini hic düsünmüyorsunuz. ya senin evladin kötüde, karsidaki iyi cikarsa??
iste bu Adaletli düsünmektir.

Söylediklerinize kesinlikle katiliyorum. sadece, bunu yapanlar kadar, böyle ögretenlerinde payi var...Her insandan, kendisine ögretilen kötü yanlislari da bir cirpida düzeltmesini bekleyemeyiz?
Ama güzel egitilmis ve sonradan da kendini sürekli gelistirmis kisilerede ; anlayis göster, davranislari sana uymayan bu kisiyle birlikte ol demeyede hakkimiz yok...
artik bunun cözümü ne olacak bilemiyorum, onuda siz cözün

ama sakin kinamayin, ben kinayan insanlarin sonunu hic iyi görmedim.
yanlislikta kinayacak olursanizda, onu böyle alistiranlarida kinayin ki, Adaletli kinamis olun