Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.12.2012, 09:51
tonister

Standard

Zitat:
Zitat von SUNGUROGLU Beitrag anzeigen
Senin onlardan kalir yanin yok ki...bazi Nationalistler burada sunu bunu yapti diye, Nationalist olmayan kisileride hedefe alan sendin...
sen türkleri sürekli kötüleyince senin adin ' nationalist ' ten daha mi güzel olacak?
bence sen, Türkleri hic hakli veya haksiz olsun savunma geregi duymuyor ve Türkleri insandan bile saymiyorsun.....Diger arkadasa söyledigimin aynisini sanada belirtmek isterim ; Türkleri kimlik bunalimina sokmaya calisanlara karsilik bende onlari engellemek icin calisiyorum. Cünkü Türklerin almanyada sucsuz yere cok kez suclu durumuna dürüldügüne sahit oldum. Türk olmayan ama Türkce konusan bazi insanlar, kasten bizi baskalarina kötületti..
ama sen buna kendini üstün göstermeye calismak diyorsun. bu üstün göstermeye calismak degil, ortayi bulmaktir. ama senin yaptigin diger insanlari üstün göstermek! cünkü, türkleri kötüledikce zaten digerleri daha yüksek gözükecek... sen bu yazdiklarini kendine yazmissinda farkin yok

ve son olarak isterdin ki, ben buna karsi susmaliyim?

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a
sungur arkadas öncelikle bu seviyesiz foruma hosgeldin,
burada haksizliga karsi egilmeyen cok az, hatta yok denecek kadar az.

gercekleri dillendirdikce senin burada düsmanin cok olacaktir.