Zitat:
Zitat von platoni
aramizdaki fark ne biliyormusun? ben dogrulari söyledim sende yalan söyledin!!!!
ben iki gündür göster resimleri bizde görelim diyorum.
sen bilindik sekilde dansözlük yaparak kivirdinda kivirdin. önce maildi, sonra resimdi, sonra vaybeede söylenendi, sonra kirmizi sacliydi.........
iyiki burada bir kisi (ben sandigin) ikimizede yalan söyleyen ...cocugudur dedi. ben eyvallah tamam dedim. sen küplere bindin.
simdi olayi cözüldü, dediklerin iftira ve yalandi. niye adam gibi yanlis yaptim diyemiyorsun???
benim öyle bir hatam olsa özür dilerdim. senin dedigin gibi özür dilemek insani kücültmez, daha yüceltir. ama ben bunu kime anlatiyorum.
eee, bu kadar laftan sonra sana levos dememem gerekir. ama yeni ünvanini kullanmayi kendime yakistiramiyorum.
benden sana tavsiye: bir daha dogru okuyup ögrenmeden, olmayan emailleri öne sürerek yalan ve iftira atma. cünkü biri cikar ve ...cocugu damgasini yapistirir.
|
Hastir lan ordan, seni gidi sizofren, yalanci, sahtekar! Bana emailler gelmese bacaksiz kisa birisi, kel ve Theo Waigl kasli oldugunu nerden bilecegim.
Bana senin hakkinda gelen emailleri ben aninda sillerim. Sen kimsin ki senin hakkindaki emailler o olsun...
Sen ancak schizophren birisisin. Sen bi doktora görün! Bak bunu ciddi olarak söylüyorum. Düsman oldugum birine ben acimam ama sana acidigimdan sana dogur yolu gösteriyorum. O yol bir doktora görünmem! Belki senin kisiligindeki yanlislari görür ve sapikliklarina bir cözüm bulur...