Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Wofür soll ich mich entschuldigen? Erwartest du auch noch einen Dank für deine Beleidigungen und Unterstellungen?
"O" küfürbaz cocuk sen degilsen bende neyim diyorum. Benden de sana yazacak bir sey kalmadi bu konuda artik. Dedigimi dedim. Özür dilemek bir pismanligin ifadesidir. Sen yaptiklarindan pisman misin ki ben pisman oluyum?
|
aramizdaki fark ne biliyormusun? ben dogrulari söyledim sende yalan söyledin!!!!
ben iki gündür göster resimleri bizde görelim diyorum.
sen bilindik sekilde dansözlük yaparak kivirdinda kivirdin. önce maildi, sonra resimdi, sonra vaybeede söylenendi, sonra kirmizi sacliydi.........
iyiki burada bir kisi (ben sandigin) ikimizede yalan söyleyen ...cocugudur dedi. ben eyvallah tamam dedim. sen küplere bindin.
simdi olayi cözüldü, dediklerin iftira ve yalandi. niye adam gibi yanlis yaptim diyemiyorsun???
benim öyle bir hatam olsa özür dilerdim. senin dedigin gibi özür dilemek insani kücültmez, daha yüceltir. ama ben bunu kime anlatiyorum.
eee, bu kadar laftan sonra sana levos dememem gerekir. ama yeni ünvanini kullanmayi kendime yakistiramiyorum.
benden sana tavsiye: bir daha dogru okuyup ögrenmeden, olmayan emailleri öne sürerek yalan ve iftira atma. cünkü biri cikar ve ...cocugu damgasini yapistirir.