Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.11.2012, 16:47
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von platoni Beitrag anzeigen
ne oldu levoþ,
bak arkadas sana o.cocugu dememis. hemen kizma. ispat edemezse o.cocugu olur demis.
ve banada ayni seyi demis. resim gönderdiyse azzi o.cocugudur demis.

ben hic sinirlenmedim hatta ona hak veriyorum. sen niye sinirleniyorsun?
dokundu dimi.

sen mail geldi demistin. o resimleri acikla ve kurtul.

yapamazsan bu ünvan senin olacaktir

kivirma acikla iste. uzatma bizde görelim su resimleri.
kabak tadi verdi senin yalanlar. hadi artik bu mailleri bu resimleri görmek istiyoruz.
"O" arkada$ sen degilsen bende neyim :-D Bana mail resim geldi demedim, burda okudugum yazilarda görmüstüm su kirmizi sacli kadina mahrem bölgelerini resimlerle yollamissim. :-) Ama senin hakkinda gercekci aciklamalarda bulunan insanlardan mailler geldi bu dogru.. Yoksa senin Theo Waigl ile Keloglan Verschnitt oldugunu nerden bilirdim degil mi? :-D

Daha usanmadim mi rezil olmaktan geschäftsmann? Benim kizdigim mizdigim yok, dedim ya sana kizmak istiyorum ve bu duygu baslamadan önce yerinde yeller esiyor ve sana acimaya dönüsüyor..

Sen cidden bu kadar mi caresizsin? Böyle iki nickle kendi kendine yazip cizmek hicte normal bir davranis degil. Bi vakit burda "Psychiaterin" oldu olacak bir hanim efendi var, ona senin bu kisiliginle ilgi bir soru yöneltecegim. Benim bu konudaki bilgilerimi asiyor dogru! Asti astari neymis bakalim? :-D

Geändert von Der_Levantiner (14.11.2012 um 16:56 Uhr).