Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.11.2012, 22:55
CakaBeyy

Standard

Türkiye coktan kara listedeydi...Suriyede Arap kani yüzde 5'i gecmez...Suriye kisa süre öncesinde Türkmenden gecilmiyordu ama ne olduysa iran orayi karistirdi...Esad'in babasi bir Alevi/ Sii olarak 30 bin Sünniyi öldürdü, Sünnilere durduk yere cocuklarina okula gitmeyi yasakladi, siyasete girmelerini yasakladi...Iraktaki Kadinlarin Iranlilar tarafindan kacirildiklarini saymiyorum bile..Iran ve suriyeli Sii ve Alevilerin Pkkya destek verdigini, Pkklilari yakaladim deyipte, tekrar Örgüte teslim ettiklerini acaba neden bu haberin icine katmiyorlar? bizim is yerinde Alevi bir arkadas Pkk yürüyüslerine katiliyor ve gizliden, Esad yikilmasin Politikasi yapiyor ama benim gibileri enayi, bilmez saniyorlar...

ve simdide utanmadan, Alevileri bogazlamaya geliyorlar diye haber cikarabiliyorlar...

son olarak sunu belirteyim ; Ben asla Alevilere karsi degilim, Alevi demek, Hz ali taraftarlari demektir, ben Hz. Aliyi, Haci Bektasi Veliyi, Cemevine gidipte ibadet edecem diyen Aleviyi, Ya Allah Ya Muhammed Ya Ali diyen Aleviyi, Okullarda Alevilik dersleri olsun diyen Alevileri seviyorum..onlara saygi duyuyorum ama Iran'a , suriye'ye , Pkk'ya uyan Alevilere karsiyim, bizim Türk Askerlerimiz yillardir esad gibileri tarafindan öldürüldü ve halen Pkk'yi yikamiyorsak , Suriye ve Iran'la fazla ilgilenmedigimizdendir..

Erdogani bu konuda takdir ediyorum, meselenin en önemli tarafina yönelmesi onun bu isleri ne kadar iyi anladigini gösteriyor...

Her ne kadar Erdogan hayrani olmasamda, Suriye konusunda cok dogru yaptigini acikca belirtmek isterim..

Geändert von CakaBeyy (05.11.2012 um 22:59 Uhr).