Almanya'da yasayipda irkcilik ile karsilasmayan Türk kalmamisdir. Bunun yaninda, türk erkeklerinin onlara yaptiklarini intikam almak icin türklere lanet okuyan gerizekali inekler hic umurumda degil. Kendin istedin, kendin buldun, inek, yerinde terbiyeli durmadin, Spielhalleci züppelere takildin, sonra Alman irkcilari ile beraber bütün türklere laf savuruyorsun, pislik...Seni kim ne yapsin artik, onca züppenin altina yattiktan sonra.
Kapitalizm ve irkcilik yaklastirmasina gelince: zaten ikiside birbirinin kardesi. Isin basiti, Almanya irkci sosyal bir devlet, Türkiye'de kapitalist paranoyak bir devlet. Almanya demek, insani yalnizlastirmak. Türkiye demek, insani fiziksel yormak. Amerika'ya istersen git, orasida insani yemek anlamina gelir. Bir bok olacagida yok zaten, herkes öyle havadan konusur iste.
tek diyecegim: Ne kadar irkci, irkci yalakasi varsa, hepsini...
Türkiye'ye gittim kariyer yaptim: ozaman yede yaninda yat. Almanya'dayim, entegre oldum: köpegini parkda gezdir, inek.
Cok geregi varmis gibi,birde Teeeceeee düsmani sakatlarin Türkiye düsmanligi eksik zaten. Neymis efendim, Necla Kelek dogru söylüyormus, sarrazin hakli imis. Ulan ibne, sen kendini bilmiyorsun, onu ne bileceksin. Madem devrimcisin, önce irkciliga hayir söyle. Ama hayir, sen de aslinda ayni ibnesin ya, ondan ikiyüzlülügünü oyna.
Kactane insanin hayati söndü Almanya'da, sadece Türk oldugundan dolayi
Kac insan yakildi?
Kac kisi dövüldü, ise alinmadi? Ev bulamadi?
Kac insan kötü yola düstü, zorla Hauptschule'ye yollanmaktan?
Ama sen yinede uyum diye konus yavsak.
Benim cevabim ise basit: Ananida avradinida siksin yedi alem, pickurusu. Sana küfür etmek ibadet sayilir.
Geändert von coffeeandtee (09.10.2012 um 23:16 Uhr).
Grund: ...
|