Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.08.2012, 13:55
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von AzziToni Beitrag anzeigen
CoffeandTee bosuna sinirlenme. Levos arkadas almanyada npd yanlisi türkiyede faso irkci bir tip.

Levos sende sinirlenme cünkü kendin üretmeden nazi sitelerinden kopyalayip buraya aktardigin konular cok gereksiz.
Azzi ben herseyden önce ya oldugu gibi görünen ya da göründügü gibi olan bir Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olan bir Türküm! Almanya'da bana kimse hor gözle bakmadi ama kendi ülkemdeyim su an ve buranin tadini cikariyorum. Ama böyle kur sikilara karsiyim. Ya adamlarin ülkesinde yasarsin ve onlarin belirtigi kurallara göre oynarsin. (Leitkultur) Ya da bu isime gelmiyor deyip isine gelen yere biletini kestirirsin! Bunun lami cimi yok! Bu kadar basit! Örnegin ben iki sene sonra belki Avustralya'ya gitmek istiyorum. Gitmeden önce onlarin ön sartlarini kendimin kabul edip edemeyecegimin muhsabesini tutarim! Aman bos ver!

Azzi, bu gereksiz mikroorganizma bana sinir olsa ne olur olmasa ne olur? Fare daga küsmüs dagin haberi olmamis!

Hele gurban, sen niydecähnn akili olmayi, akilsiz bashing därdini yalinayak olan bacaklari cähermis looo

Geändert von Der_Levantiner (13.08.2012 um 14:33 Uhr).