Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 08.08.2012, 16:14
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Köpek bile istenmedigi yerde durmaz, sen bi köpekten de mi daha haysiyetsizsin?

Almanlar sana böyle ne yapmislar da böyle travmalar geciriyorsun?
Bak zavalli ve magdur rölünü oynamayi seven geri zekali. Seni zorla orda kimse tutmuyor. Türkiye'ye dönsene? Korkuyorsun degil mi "ileri demokrasiden" ve Tayyip'in zülüm rejiminden. Bak seninle benim aramdaki fark bu! Sen bir korkaksin, sen ancak internetin vermis oldugu o sahte güvence hissleri ile aslanlar gibi kükreyen ama aslinda fare bile yakalayamayan bir kedisin!
Almanlar senin gibi "Kulturbereicherer"lari ne yapsin. Bir yogurt bidonunda bile senin ve malum zihniyetinin beyninde olan kültürlerden bin defa daha fazladir!
Bak sana bende küfür edebilirdim, öyle küfüler edebilirdim ki yedi süalene rahmet okuyabilirdim. Ama yapmayacagim, cünkü benim ahlakim ve terbiye anlayasim buna müsaade etmez!

Senin psikolojini anlamakta hicte zorlanmiyorum. Sen tipik sizofrenlesmis arabeskci Türklerden birisindir! Yüzüne tükürülse, ya rabbi sükür diyen hic bir seyi sorgulamayan, bugününe kurtardik, cok cükür diye hayiflanan ekmekci takimisin. Bunu anlamayacak ne var! El yazisi ile alin yazisini karistiran okuma yazma özürlü de olan özürlülerin daniskasisindir.
Aramizdaki fark ne biliyormusun? Ben senin hayal edipte hic bir zaman ulasamayacagin birisiyim. Sen hayal ederken ben senin hayallerini günlük hayatimda yasiyorum. Türkiye'deyim ve orda yasiyorum. Kendi ülkemde kendimle ve milletimle barisik bir hayat yasiyorum. Almanya'da Almanlarla da sorun yasamiyorum cünkü, terbiye, kültür, mekteb görmüs birisiyim senin gibi dagdan gelen catal, bicak kasik nedir bilmeyen, sofrada herkesin önünde sümügünü sümküren salaklardan degilim!

Birak Almanya'nin seni kapi disari etmek istedigini. Anan bile senden utaniyordur!

Almanya'da Hartz IV var ama Türkiye yok degil mi? Orda ki hükümet öyle sosyal haklari tanimiyor ve zekat zihniyeti ile sana verecegi üc bes kurusla gecinemeyeceginden korkuyorsun degil mi zavalli korkak?

Geändert von Der_Levantiner (08.08.2012 um 16:55 Uhr).