Zitat:
Zitat von benim_ol
Bunu diyen yengenin esas demek istediği şey:
herifimi aldatsam vicdanım sızlamak, haklıyım. yada: herifi aldatıyorum ve haklıyım.
ama:
böyle diyen gerçekten haklımı? amca yengeden uzak duruyorsa vardır bir tecrübesi...yok bugün olmaz...lan daha dün verdim....şimdi olmaz bayan arkadaşım arayacak....saçlarımı dağıtyorsun....belin çabuk gelmiyor.....senin için seksi giyinemem ayol, orosmuyum ben.....yok ben ağa kızıyım adam altına yatmam.....
adamı dilenci durumuna düşürürsen neden dileniü dursun amca?
ama eşini aldatan yengede hakı olabilir. nede olsa adam, hanımına 'kraliçem' demiyor, olmadık kelime diyor.... belki adam hanımına hep kraliçem diyor ama yenge kraliçe olmak değil kötü kadın olarak anılmak istiyor.... yani, amca yengenin istek ve arzularına uymayıp, hep bencillik yapıyorsa (ara sıra onuda 5 dakika).....aldatan yengeyide anlamak ve takdir etmek lazım.
|
Sen ne diyorsun ya? Arkadasinin ne demek istedigini sen nerden biliyorsun? Her kimse, aldatirsa haksizdir! oturup iki medeni insan gibi konusmasini bilmeyip isin kolayina kacip aldatiyorsa o kisi, demekki korkak! Kendisine özgüveni olmayan ve hertürlü tartismadan sakinan bir korkak! Bu bir.
Iki: Neden herzaman kadinlar seksi giyinmek zorunda? Erkeklerde biraz kendilerine baksa, parfüm sikip, tiras olup ve üzerlerine doru düzgün birseyler giyinse ne olur? Yada birazda erkek alta yatsa? Ne yani, hersey kadinlardanmi bekleniliyor? Erkek sadece kralicem, güzelim, sevgilim derse yeterlimi? Kadinlarin beklentisi sadece bunlar degil. Erkek, erkek olmali. Kadinda kadin. Isde o kadar. Eger herkes yapisi gibi davranirsa, sorun olmas.
Dedigim gibi, herkimse, aldatan kisi sucludur! Nedeni ne olursa olsun, eger yürümüyorsa ayrilsin. Isde o kadar. Kimsenin kalbi, özgüveni, gururu kirilmadan ayrilmakta fayda var.