Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.01.2012, 15:00
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Reden Why high one? why?

Zitat:
Zitat von TaylanSadi Beitrag anzeigen
Arkadaşlar bu Levanten'i ciddiye alıpda cevap vermeyin ordan burdan bir yazı kopyalayıp buraya getirir,cevap yazan olursada sırf kendi nefsini tatmin için tartışma başlatır ve resmen saçmalar hatta hakaret bile eder bu Yezid... bence hiç ciddiye almayın
Ciddiye almayana bakarmisin hele. Daha basmadan sende kuyruk acisi sizintisindan dolayi inleyip duruyorsun. Benim aldigim yazilar var ki altinda kaynak gösteririm. Ve almadigim yazilar onlarin kaynagi da "beyin beynidir".
Benim hakaret ettigimi görülmüs mü? Yani ilk hakaret ettigim. Görülse görülse benim durumu degerlendirdikten sonra "gereken ve ölcülü" bir sekilde reaksiyonumu belirtmektir. Ne azi ne fazlasi. Bu konu ciddi bir konu oldugu icinde iskembe-i kübreden atmayi sevmem. Bir tane Levantiner'nin 100 bin tane Taylan Sadi tirnaginin kiri olmaz! On tane Levantiner olsa ne olurdu biliyormusun? Türkiye'de cehaletin, vurgunlarin, soygunlarin, din tüccarlarinin ve AKP, AP PARTI DEGIL, AKP'NIN SONU OLURDU. Bunlar sayi kendilerini niye AK Parti diye tanimliyorlar? YSK'da bunlar AKP olarak kayda gecmediler mi? SAHTEKARLIK BURDAN BASLIYOR ISTE. Egri agactan hic dogru dal cikar mi? Bana bir de Yezit diye hakaret ediyor.Why high one? Why? Sen der_levantiner adini agzina almadan önce önce bir abdest al da gel

Geändert von Der_Levantiner (02.01.2012 um 15:24 Uhr).