Zitat:
Zitat von meagain
keineswegs. da sind wir völlig verschiedener meinung.
ich höre mir ja auch meinungen und argumente an...aber was interessiert mich was fatma teyze über mich denkt?? herkez kendi hayatini yasiyor sonucta. ben almanla evlenip ayrildim diye onlarin gözünde oruspu oluyorsam, oruspuyum yani...(entschuldige meine ausdrucksweise)
da gibt es nix zu überdenken. lieber sollen solche leute sich an die eigene nase packen, und schauen was bei denen abgeht. interessiert mich ja auch nicht in geringster weise....
"ya kizim...almanla evlenirsin öyle olur...aaaa baksana evlenmeden hamile kaldi...." kendi kizlari arkadan hergün baska kisiye verirken, bana öyle laf atanlarimi takacam. ich weiss, sind nicht alle so...genausowenig heisst es auch, dass ich mit jedem in die kiste steige, nur weil ich offen über sowas reden kann...das ist doch alles total bescheuert...
|
Asagliyici sahislardan bahsetmiyordumki

Bu tür söyleyislerden sonra degil onlari takmak nefret edilir. Birdaha yüzlerini görmek istmezsin.
Ama hic "Bak gülüm, zamaninda bir hata yapmisin ama bunlar mazide kaldi, gel hayatina yeni bir yön verelim" diyen yokmuydu? Hepmi kötü hepmi kötü?
Mal davon abgesehen benim bakis acim cok farkli. Benim hayatimla hic bagdasmayan meseleler bunlar.
Genel olarak konusuyorum: Her düsene bir tekmede biz vurursak nasil düzelirki bu sosyal cevre?
Düsenin elinden din dil irk ayirmadan (ISTIYORSA) tutmazsak, nasil bir insanlik söz konusu olabilirki?
Dedigim gibi yasadigini kimse bilemez ama bazen insan hayatina ceki düzen vermesi lazim. Inatla kimse daha mutlu olamamis.