Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.10.2011, 18:05
21esma21

Standard

[quote=aligaycan;2034417][quote=21esma21;2034404]
Zitat:
Zitat von aligaycan Beitrag anzeigen

Sen benim disarida - ben escinselim - diye bagiramiyacagimi düsündügün gibi bende senin burada yazdiklarinin aynisini disaridakilerle konusacagini hic sanmiyorum. cünki sadece monitor basinda bol bol gevezelik yapanlarin listesi oldukca cok.

Biz escinseller disarida bar bar bagirmasaydik heralde bugünki avrupa escinseller dernekleri kurulmazdi. Arti tr-deki dernekler ve digerleri aynen böyle devam etmekte.

Gerci senin bilecegini sanmiyorumya SEN YANMAZSAN BEN YANMAZSAM NASIL CIKAR KARANLIKLAR AYDIGINLIGA

Sen yine mahale dedikodularina, siradanliga devam et, bazi konular sana biraz büyük geliyor galiba...

Allah cc kimi yolundan ayircagini cok iyi bilir sen merak etme...
Simdi senin benim tartismasina girmeyecegin -gaycan- .... neyse ney. Benim cok sükür bir derdim yok...elhamdullillah iyi bir hayat sürüyorum. Yananlar düsünsün icinde olduklari karanligi.

Polemige giremem hic ugrasma istersen ...mahalle dedikodulari felan yazipta beni provoke edemezsin cicim. Cünkü yarasi olan gocunur

Allah cok iyi bilir evet güzel söyledin ve Kuran-i Kerimdede acik acik belirtmis escinsellerin yanlis yolda olduklarini.
Ne aci, hem biliyorsun hemde bile bile hala tasvip etmekte israrcisin.

Haydi ciao