Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.09.2011, 16:30
xgicikoglanx

Standard tskler arkadas

Zitat:
Zitat von Hijazkar Beitrag anzeigen
Güzel kardesim ben simdi 12 yildir netdeyim ve suna kanaat getirdim,erkekler kadinlarla yazismakdan bayanlarsa erkeklerle yazismakdan hoslaniyor.Yani ne himetse hep karsi cinsden oluyor.Artik bu arkadas kuzenimidir arkadasimidir onu bilemem ama senin anlatdigina göre bir bityenigi var.Su durumda senin bu bayanla zaten bir evlilik düsünmen bence söz konusu olmamali,yazismakla bu isler olmaz.Göz göze gelmen lazim uzakdan davulun sesi hos gelir.Önemli olan karsindaki insanin konusmalari gözleri ve mimikleridir yazilarla kimin dogru yada yalan söyledigini anlamak cok güc.Birde su var tabiki artik zaman degisdi yasini bilmiyorum hanimkizin yasinida bilmiyorum ama artik belirli bir yasa gelipde arkadasi olmayanlar kücük bir azinlikdir.Belkide masumhane bir cocukluk aski olabilir burdan tanimadigimiz bir bayanida yargilamak olmaz.Bence gideceksin göreceksin konusacaksin ve hislerine güveneceksin ve ona göre kararini vereceksin.Facebookda tanismakla msn den yazismalarda bir yere kadar.Ben aslinda bu sifre vermeleri kontrollerden vs yana degilim ama zaten evlilik kadar önemli bir karara varilacak bir duruma gelindiginde senin benim özelim kalmaz,birbirinizin sifrelerini alir isteyen istedigi gibi karsilikli girer rahat olursun oda bir dümen cevirmiyorsa bunu kabul eder diye düsünüyorum.Hacklamaya falanda gerek kalmaz eger seni rahatlatacaksa bunuda yapabilirsiniz bence
o 24 ben 30.. Aileler birbirini taniyor biz birbirimizi sadece resimlerde gördük... sence sifreyi verirmisin desem verirmi sence? Bayanlarin diyecegi sey bana güvenmiyormusun? insan celiskili oluyor. mesela onunla konusmak icin can atiyorum tel actigimda en fazla ama en fazla 8 dk konustuk. hemen uykusu geliyor. benim anlamadigim magdem konusmak istemiyor o zaman neden bana askim bitanem falan diyor? yada niye seninle evlenmek istiyorum falan diye mesajlar yaziyor? Su an sanki yazistigim kisi baska telefonda konustugum kisi baska biri