Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.09.2011, 22:52
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von turkogluturkiye Beitrag anzeigen
...........................................
Senin dünyadan haberin varda bogazinda kimin tasmasiyla gezdigini görebiliyormusun
Iste sizin gibilere gönüllü köle diyorlar
Senin dünyan benim dünyami tasavur bile edebilecek durumda degil.Bugünkü Kürt meselesinin musebibi kemal ve kemalistlerdir.
Isyan herdönemde olur..SAnki Türkler isyan etmemismi
Sen birak kürt isyanlarinida tarihte kurulan bütün Türk devletlerini yine türk ihanetcileri veya türk gecinenlerin yiktiginin neden ve nicinlerini arastir

Hadi simdi arastirdiktan sonra bugüne kadar kandirmaya calistigin insanlarada dogruyu anlat
Senin gibi basit provokatörlere ayiracak zamana yazik.
Aslinda yazilacak cokk sey var cokk. Ama yazipta bosuna oksijen tüketmeyecegim.
Soru soruyorum sorularima cevap yok. Ama polemik ne kadar istersen cok. Buna iste zaman israfi denir. Aslinda benim senin gibi basit millyetci gecinenlere ancak millyetciligin m'sinin hakkini bile vermeyenlere yazmaya bir saniye bile vaktim olmamasi gerekirdi ama ama neyse.. Sende herseyin farkindasin ama gökten tas yagsa bunu da laik, demokratik hukuk devletinden bilirsin. Sen Kürtlerin cogundan da betersin Türkoglutürkiye. Onlarin cogu herseyi devleten bekliyor. Sende benden mi bekliyorsun? Hadi eyvallah. Zaten artik burda siyaset hakkinda yazacak vaktimde istegimde gittikce azaliyor.

Geändert von Der_Levantiner (16.09.2011 um 23:29 Uhr).