Der_Levantiner´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne Atatürk'cüm ne de Kemalistim ben. Ben Atatürk'üm! Anliyormusun?
Iki Mustafa Kemal vardir. Biri ben, et ve kemik geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
-------------------------
Zitat:
Zitat von Solucan
Biri ben, et ve kemik geçici Abdullah Öcalan... İkinci Abdullah Öcalan, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, Kurdistanın her köşesinde yeni fikir, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Abdullah Öcalan sizsiniz, hepinizsiniz.
|
Yoktur birbirinizden farkiniz
Aslinda Abdullah öcalanida Kemalistler dogurdu
Yatsin kalksin onlara dua etsinler.Ücbes ermeni caplcusunu, Türk ve Kürtlerin basina bela ettiler.
Bunun vebalini kemalistler ve fasist satilmis kürtler pek yakinda ödeyeceklerdir