Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 15.09.2011, 22:44
Benutzerbild von TaylanSadi
TaylanSadi TaylanSadi ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Laf ebeligini yapan sensin Taylan. :-) O betonlasmis Stalin devrimcigilinin cizgizinde sen yürüyorsun ben degil. MHP'li diye akilli insanlar yok mu o camiada? 1 + 1 iki yaptigini cözemeyecek kadar beyin yoksunlari mi? Benim söylediklerim MHP'ninde isine geliyor. Ben solcu molcu degilim, dedim ya sagci da degilim. Kafani karistirmak istemiyorum ama beni hic bir cekmeceye sokamazsin. Survival of the fittest, güclünün yasayacagi anlamina gelmiyor. Vakit ve sartlara saglikli uyum saglayanin yasayacagi anlamina geliyor.

Hem su siralar vaktim varda yaziyorum. Vaktim olmazsa beni buralarda göremezsen o zaman bil ki bu defter benim icin kapanmistir.

Senin siyasi görüsün ne bakalim?
Ben sana şöyle hitap edeyim;Kemalist ve Ulusalcı arkadaş sen önce kavram kargaşalarından kurtul,ikincisi MHP ile igili yazına bir MHP li arkadaş cevap versin,baksana beyin yoksullarımı tabirini kullanmışsın.O Komünist Diktatörden hiç bahsetme nefret ederim.
Ben herhangi bir siyasi görüşün fkirlerine körü körüne bağlı değilimdir çünkü siyasi fikirler birer DOGMA değildir.