Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.09.2011, 23:35
Benutzerbild von TaylanSadi
TaylanSadi TaylanSadi ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
Sen hangi fasizimden bahsediyorsun? Ben inandigim seyleri savunurum. Örnegin bir Kürt'ün ve diger azinliklar farketmeksizin kültürlerini yasatmasini ben savunurum. Örnegin Süryanilerin hali benim gözümde icler acisi ben onlara da dost olmak isterim ve her türlü yardimi yapmak isterim. Ancak böyle seyler tek yön yollar degil. Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin cikarini hem AB'de hemde Türk Cumhuriyetileri ile isbirliginde görüyorum. Taylan Sadi o demir perde dönemleri kapandi. Ya osun ya da busun diye bir sey yok. Dünya sirf siyah beyazdan ibaret degil. Milyonlarca gri tonu vardir. Degisen bir dünyada dün düsünülmesi bile imkansiz olan seyler bugün firsatlarimizi olusturuyor. Eger öyle olmazsa dogmalarin icinde haps oluruz. Bir fasist sana a$kin ve sevginin sinir tanimadigini söyler mi? Bir fasist sana, dogru bulmasa da yine de escinsellerin haklarini savunur mu? Bir Almanla beraber yasamayi ve yuva kurmayi aklinin ucundan gecirebilir mi? Yazmadan önce biraz düsünürsen her taraf icin da hayirli olur
Ama sana kizmiyorum. Eger fasizimin ne oldugunu tam bilmiyorsan, sana ögretmeye hazirim.
Arkadaşım belki iyi niyetli olabilirsin,sana Yalçın Küçük örneğini verdim,Milliyetçilikle Sosyalizmi birleştirebiliyorsan sen bir Faşistsin,bu kadar basit ha Nasyonal Sosyalist ha Milliyetçi Sosyalist