Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.09.2011, 08:47
Benutzerbild von PasaZade
PasaZade PasaZade ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von aligaycan Beitrag anzeigen
Aslina bakarsak bizim Israil ile hic bir sorunumuz yok. Arablarin derdi bizimi gerdi?
PKKyi destekleyen ve kardeslerimizi katleden Israil ile senin sorunun olmayabilir ama Türk halkin sorunu vardir.
Gazze sahillerinde cocuklari öldüren Israile Türk halki göz yumamaz ve yummaz!!!! Bunu herkes böyle bile!!!

Zitat:
Türkiye nin güney dogusunda onca sorunlar varken, neredeyse hergün bir asker sehit verirken kalkipta Gazzaya niye yardim edilsin?
Cünkü Güneydogu terörün en büyük sebepleri israildir!!! problemi kökünden halletmek önemli!!! Yillardir pkk ile ugrastik. onbinlerce terörist öldürdük. ama terörist öldürmekle bitmez bu is. bunu var edenleri kurutmak lazim!!! pkk'yi var edenler ortada!!!! Daha dün Liebermann pkk kozunu oynariz diye tehditler savuruyordu!!!!

Zitat:
kendi insanlarimiz ac ve susluktan yakinirken, gün yüzü görmezken niye baskalarin derdi bize sorun olsun?
Türkiyede 8 yildir ac ve susuz kalan insan yok!!!! Hataliysam ve ac susuz insan gördüysen muhtara/valiye/kaymakama gidip haber verseydin!!!!
8 yildir ac kalana evsiz yurtsuz kalana care var. muhtara, valiye veya kaymakama haber veriyorsun. onlar sana yardim ediyor!!!

Zitat:
Hergün sehit verirken, hangi arab ülkesi bize yardim elini uzatiyor, hangisi teroristlere karsi herhangi bir eylem gerceklestiriyor?
nasil bir yardim bekliyordun ki? pkk'nin arkasindaki israili mi vurmalarini istiyorsun??? Iran Türkiye ile es zamanli PKK/Pjak vurmaya basladi...
Arap ülkeleri enasil el uzatiyor diyorsun ama biz zaten 80 yildir bunlarla düsmaniz. ama bu soruyu söylede sorsan. 80 yildir israil ve ab ile dostuz. Bunlar bize bu konuda nasil yardim eli uzatti??????????

Zitat:
Hic bir arab ülkesi Türkiyedeki terör olayini lanetlemiyor ve Türkiye ye yardim etmiyor?
Iran ve suriye pkk terör ürgütünü sayisiz kez lanetledi. öteki arap ülkeleri pkk'yi terör listelerine aldilar!!!! israil pkk'yi lanetliyor mu?
israil pkk'yi terör örgütü olarak kabul bile etmiyor kocum!!!!!!!!!!!!

Zitat:
Sanki en zengin müslüman ülke Türkiye, hic bir sorunu, derdi kederi yok kalkiyorlar bir gemi dolusu yardim etmeye denizleri asiyorlar. Hic bir devlet yetkilisinin bu gemi yardimindan haberi yok, hic kimse sormuyor nerden buldunuz bukadar parayi, gemi kiraladiniz denizlere acildiniz?
Su an en güclü müslüman ülkesi Türkiye. Sorunlarimiz cok ama hangi ülkenin sorunu yok olmus ki??? sorunlar hicbir zaman bitmez ama bu demek degil ki baskalarina yardim etme. Herkes senin gibi düsünse dünya yasanmaz hale gelir!!!!

Zitat:
hayret yanisi. Kilicdaroglu dogru söylemis. Bizim yeterince derdimiz varken kalkip Israil e niye kafa tutuyoz. Elalemin yüzünden niye sorun yasiyoruz?
Ayni kilicdaroglu savas gemilerimizi gazzeye gönderelim diyor!!! basbakanin elini alinini öpecekmis!!!! aradan 24 saat gecmeden yine fikrini degistiren adamin sözünü kim ciddiye alir?

Zitat:
yoks bunlar birer oyunmu?
evet bunlar hepsi birer oyun, cünkü dis politika her zaman satranc oyunu gibidir. her devlet kendi menfaatleri icin bu oyunu oynar.

Zitat:
Sonucta kullanmakta oldugumuz bircok sey yahudi yapimi. Mesela Facebook, Msn, yahoo... vs.

Niye böyle birseye kalkisildi?
Ayni soruyu birkac kere sorman cevabini degistirmez!!! niye böyle bir ise kalkisildigini acikladigimi zannediyorum!!!

Zitat:
Bu toplumu yanlis yöne yönlendirmekki, hükümet kendi yapmis oldugu hatalari, yanlislari butür Dini duygulari kullanmakla nerelin üstünü örtmeye calisiyorlar?
hicbirseyin üstü örtülmüyor!!! böyle olmasi gerekiyordu ve bu sekilde oldu!!!

Zitat:
Bunlarin cevabini kimse veremiyor....
Simdi sorularin cevabini aldin!!! Bir daha bularin cevabini kimse veremiyor demeden önce sor ve bekle!!!!