Zitat:
Zitat von aligaycan
Aslina bakarsak bizim Israil ile hic bir sorunumuz yok. Arablarin derdi bizimi gerdi? Türkiye nin güney dogusunda onca sorunlar varken, neredeyse hergün bir asker sehit verirken kalkipta Gazzaya niye yardim edilsin? kendi insanlarimiz ac ve susluktan yakinirken, gün yüzü görmezken niye baskalarin derdi bize sorun olsun?
Hergün sehit verirken, hangi arab ülkesi bize yardim elini uzatiyor, hangisi teroristlere karsi herhangi bir eylem gerceklestiriyor? Hic bir arab ülkesi Türkiyedeki terör olayini lanetlemiyor ve Türkiye ye yardim etmiyor?
Sanki en zengin müslüman ülke Türkiye, hic bir sorunu, derdi kederi yok kalkiyorlar bir gemi dolusu yardim etmeye denizleri asiyorlar. Hic bir devlet yetkilisinin bu gemi yardimindan haberi yok, hic kimse sormuyor nerden buldunuz bukadar parayi, gemi kiraladiniz denizlere acildiniz? hayret yanisi. Kilicdaroglu dogru söylemis. Bizim yeterince derdimiz varken kalkip Israil e niye kafa tutuyoz. Elalemin yüzünden niye sorun yasiyoruz? yoks bunlar birer oyunmu?
Sonucta kullanmakta oldugumuz bircok sey yahudi yapimi. Mesela Facebook, Msn, yahoo... vs.
Niye böyle birseye kalkisildi? Bu toplumu yanlis yöne yönlendirmekki, hükümet kendi yapmis oldugu hatalari, yanlislari butür Dini duygulari kullanmakla nerelin üstünü örtmeye calisiyorlar?
Bunlarin cevabini kimse veremiyor....
|
Sayin yorumcu bunlarin cevabi gayet basit!
Bizler Yurtta sulh cihanda sulh" lafinin arkasina takilarak bir asiri bosa gecerirken, Atlantik ötesinden gelen coniler bizim dünkü vilayetlerimizi isgal edip,kangölüne cevirdiler.Dünkü Filistin vilayetimizde kurulan siyonist devlet,PKK capulcularini desteklerken, Bölgede yayilimci emeller pesindeyken, bizler neden gazzeye veya diger bölge ülkelerine yardim etmiyelim?Halen filistinin tapusu Osmanlidayken susarsaniz bugünkü topraklarinizda bile sizi rahat birakmazlar.Onurlu bir dis politika uygulamak,neden birilerini rahatsiz ediyor?
Insan onur ve serefi namusu icin yasadigi gibi, devletlerde ayni degerler ugruna gerekirse savasmalidir.
Gerisi müstemleke onursuz bir yasami hazm etmek anlami ifade eder.
Müstemleke hayata birileri alismis olsada Müslüman Türk Milleti artik düstügü yerden kalkmistir.
Kalkamayanlar parazit etsede bu gercegi degistirmeyecektir