Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Ne kadarda ucuz oldu bir insani irkcilikla suclamak.
|
Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Cidden onlarin bir kac tanesini "Hun kagani Atila misali Tanri'nin kirbaciyla kirbaclayarak öldüresim geliyor"  Dieses schleimige abartige Volk widert mich an. Und die paar Exemplare, die ich von denen kennengelernt habe gaben mir den Rest.
|
Iste CHPliye yakisir sekilde konusuyorsun. Kendin cevabini vermissin ama farkinda bile degilsin.
Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Yurtsever olmak baska hatta millyetci olmak baska irkci olmak baska. Ben Atatürk'ün cizgisinde bir yurtseverim. Ki burda irkci mirkci yok. Burda bir Türk olarak ezilen Türklerin hakkini arayan birisi var.
|
Sen CHPnin tarihini arastir kocum. Daha düne kadar CHP kürt yoktur diyordu!!!
Kürtce bir dil degildir diyordu!!! Bunlari ne cabuk unutuyorsunuz???
Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Israel soll schnellst möglich die Kriegsmachinerie hochfahren und dieses Dreckspack entsorgen. An dieser Stelle bin ich voll auf der Seite der Israelis.
|
CHPlilerin israilin avukatligini yaptiginin bir ispati daha!!!!
Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Iranlilar adi insanlar, Almanya'da ben onlarin tonlarcasiyla tanistim. Hepsinde eziklik var Türkiye'nin siyasi, kültürel ve ekonomik olarak Avrupa'da oldugu icin. Onlar kendilerini Arian irkindan görüyolarlar, yani su Hitlerin Arier dedigi mesele. Irkci kimmis bakalim? Ne kadar da az bilginiz var Iran'daki irkcilar ve irkcilik hakkinda. Onlar irkciligin daniskanisi yapiyor.
|
2 iranli tanimis biri nasil bütün iran halkina adi diyebilir??? sen o at gözlüklerinle bir yere varamazsin!!!! irkcilarin daniskasi sensin!!!!
Zitat:
Zitat von Der_Levantiner
Ordaki mazlum Türkler kendilerini savunma moduna gecirmis.
|
Daha öncede yalan söyleme demistim!!! Gittim gördüm tahrani, senin dedigin gibi degil kocum!!!! iran halki türkleri kardes halk olarak görüyor!!!!
ps. önce sunu diyorsun: "Und die paar Exemplare, die ich von denen kennengelernt habe gaben mir den Rest"
sonra sunu diyorsun: "Almanya'da ben onlarin tonlarcasiyla tanistim"
was denn nun hast du ein paar kennengelernt oder 'tonlarca' von denen???
yine diyorum: YALAN SÖYLEMEKTEN VAZGEC!!!!
http://www.vaybee.de/forum/showthrea...19#post2033719