Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.09.2011, 20:54
21esma21

Standard

Zitat:
Zitat von PasaZade Beitrag anzeigen

Türkiye degisiyor.... bunlari malesef almayadan göremiyorsunuz!!! artik sirket yöneticileri gizli sakli degil acik acik camiye gidip namaz kilabiliyorlar. isteyen herkes hic cekinmeden oruc tutabiliyor. isteyen basini örtebiliyor. isteyen mini ile dolasabiliyor. artik kiliselere ve sinagoglara tadilat yapiliyor, isteyen istedigi gibi dinini yasayabiliyor.

son 8 yilda yapilanlarin yarisini 80 yilda yapamayan bir türkiye var karsimizda!!!!

bence artik chp ciddiye alinmamali. bunlar cok ses cikartip ama bir is beceremeyenlerden.
bugün israil yalakaligi, yarin abd yalakasi, ve sonra ab yalakasi olan topluluktan (chp) ne beklenir???

ps.: sözlerimi bitirmeden bir sey daha eklemek istedim. bu levantin denilen üye cok büyük bir yalanci. bilip bilmeden iran halki hakkinda yalan seyler söylüyor. ben 3 yil önce tahrana gitmis biri olarak sunlari söyleyebilirim. iranlilar türkleri cok seviyor. cok misafirperverler. ve her konuda yardimci olmaya calisan insanlar!!!! üstelik tahran cok modern, güzel ve zengin bir sehir.

Aynen dediklerine birebir katiliyorum!
Az önce son dakika haberde seninde su üst kisimda yazdiginin bir kaniti:

'Erdogan 2 YILLIĞINA YUNANİSTAN'A GELSİN'

2 yıllığına Yunanistan'a gelip bizi de ekonomik krizden çıkarıp Türkiye gibi güzel bir ülke haline getirse çok mutlu olacağız. Erdoğan yönetime geldi biz de rahat hareket ediyoruz" dedi.

Daha önce kiliselerin kapısından giremediklerini belirten Trambas, "Şimdi biz gelmeden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral kilisenin kapısını açtırıyor. Çok çok memnunuz" dedi.

http://www.ensonhaber.com/hiristiyan...011-09-11.html

--------------------------------------

Insana insan olarak baktikmi, hayat yasanir hale geliyor. Önyargisz davrandikmi dahada yasanir hale geliyor.

Irkcilara, din düsmanlarina ve önyargisi boyunu gecmis insanlara: HAYIR!

Saygilar